• Zombie Army Trilogy bejelentés
  • Három Nazi Zombie Army játék egy csomagban
  • Három kampány, nyolc játszható karakter, egyesített online mód
  • A fejlesztők felújították a Nazi Zombie Army első két részét
  • 2015 elején jelenik meg a csomag PC, Xbox One és PS4 platformra
  • Digitális és lemezes verzió is lesz

A Rebellion ma jelentette be, hogy az év elején a boltokba kerül a Zombie Army Trilogy kollekció. A cím láttán magam is vakartam egy kicsit a fejem, hiszen eddig csak két játék jelent meg ebben a mellékágban, de aztán tovább olvasva a sajtóközleményt, kiderült a turpisság. Arról van szó, hogy a Zombie Army Trilogy az első kettő mellett magába foglalja a harmadik felvonást is, egy nagy csomagot alkotva.

A teljes kollekció így három, összesen 15 misszióból álló kampányt vonultat fel az élőhalottaktól és démoni teremtményektől hemzsegő, második világháborús Európában. A kalandot különböző nehézségi szinteken, összesen nyolc játszható karakterrel teljesíthetjük, akik személyre szabható felszereléssel jelentkeznek szolgálatra. Természetesen van kettő, illetve négy fő számára kooperatív mód, illetve egy hordamód, amihez öt pálya készült.

A Zombie Army Trilogy egyesíti mind a három játék online részét, így egyszerűsítve a szórakozást, valamint a fejlesztők kipofozták az első két részt. Szebb grafika, részletesebb effektek, új animációk és hangok, továbbá egy, a mozgó hullák minél látványosabb darabolását biztosító mechanizmus került be.

A kollekció valamikor az év elején fog megjelenni PC, Xbox One és PS4 platformra, ám akinek már megvan a Nazi Zombie Army első és/vagy második része, az 60%-os kedvezményt kap a steames változat vásárláskor. Dobozos kiadás is lesz minden gépre.