Zombis filmek, zombis könyvek, zombis tévésorozatok és persze zombis játékok -- úgy tűnik, a friss agyra éhező élőholtak témája kiapadhatatlan, és szerencsére nem csak a fizetős termékek világában van ez így. E heti letölthető ingyen játékunk a PC-s Zombie Kill of the Week, melyben egy bátor túlélővel kell felvennünk a harcot az egyre nagyobb hullámokban ránk törő járkáló hullák ellen.

A játék egész jól néz ki (2D-s, pixeles, de kidolgozott grafikát kapott), és persze kellően véres is, ám nem ezen tulajdonságai miatt érdemes kipróbálni elsősorban. Sokkal érdekesebb ugyanis, hogy a Zombie Kill of the Weekben a pénz mindnenél fontosabb: az ajtók kinyitása, a felvonók aktiválása, a lőszer vagy az új fegyverek, mind-mind komoly összegeket kóstálnak, zöldhasút pedig csak a lemészárolt zombik oszló cafatjai között találhatunk. Így hát állandóan ölnünk kell őket, kockáztatva az életünket, ha tovább szeretnénk jutni. A játékban négy pálya van, és még várhatók kiegészítők, de már így is garantált a szórakozás.

Zombie Kill of the Week - Ingyen játék PC-re!

Ráadásul a Zombie Kill of the Week PC Guru Online-ról letölthető vátkozata csak a PC-s átirat; akik rendelkeznek iOS-t vagy Android operációs rendszert futtató eszközzel, azok az App Store-ban és a Google Playen kereshetnek rá a játékra, hogy ingyen letöltsék a telefonokra és táblagépekre kiadott változatot. Alant egy kedvcsináló videót is megtekinthettek, mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

ZOMBIE KILL OF THE WEEK INGYEN JÁTÉK LETÖLTÉS