Nos, eljött ez a nap is. Vége ért még egy esztendő. Végiggondolva az elmúlt évet, számomra néhány pozitív - és egy hatalmas negatívum - kivételével nem igazán tud fennmaradni magamban eme év.

Azon gondolkodok, hogy most hogyan kéne leírni ezen számomra fontos eseményeket. Talán kezdek néhány pozitív hírrel (nem az elsődleges bloggal kapcsolatban, arról majd szombaton fogok írni ott): Például elindítottam eme fantasztikus Másodlagos Blogot - amit azért szerettem meg, mert abszolúte kötetlen, ugyan nem gyakran jelentkezek, de akkor is szeretem csinálni eme blogot.

További pozitív hír számomra az, hogy végre lecseréltem a korábbi laptopot egy újra. Ez leginkább az elsődleges blogon lesz majd előrelépés (újabb játékokat tesztelhetek), de emelet fontos az is, hogy majd később ezen fogok "dolgozni" - ezt a programozásra kel érteni...

Ennyi nagyon nagy pozitív hír után érdemes arról a hatalmas negatívumról beszélni/írni. Talán már kitalálhattátok, de azért még adok tippeket: július-augusztus környékén lezajlott az első PC Guru videóverseny, és én nevezni szerettem volna, mert miért ne? Na mármost, ekkor nekem még nem volt meg az új gépem. Kreativitásból úgy vagyok vele, hogy egész jókat tudok kitalálni, de úgy voltam vele, hogy csinálok egy baki montázst, a Battlefield 1942 mesterséges intelligencia hiányáról. Mivel úgy voltam vele, hogy a Team Fortress 2 úgyis elindul itt, akkor ez a játékkal miért nem tudnék megmérkőzni?



Ez pedig a végeredmény (egy kicsit csalóka, mert kísérleteztem azzal, hogy a YouTube milyen amikor javítani akarja a gagyi videókat - még rosszabb lett...). Nos ezt elismertem magamban, hogy elszúrtam, de ha már eddig dolgoztam rajta, akkor mégiscsak beadom. Jöttek is a megtekintések - de gondolom 10 másodperc múlva már ki is kapcsolták... - egyszer pedig egy nyári estén különös dolgot véltem felfedezni a blogomon.

Mégpedig azt, hogy valaki megtekintette a blogomat Franciaországból és Romániából (utóbbiban nem vagyok biztos), és egy link is lent volt. A Blogger olyan tulajdonsággal bír, hogy minden megtekintést, ahova a linkjét bemásolták, és rákattintottak, azt feljegyzi, és megmutatja a vezető(k)nek. Gondolkodtam, hogy nyissam meg-e, vagy nem? Mivel az emberi természet olyan, hogy mindig kíváncsi szintem mindenre, én így csak azért is rányomtam - a pastebin.com-os linkre.

Na most már ki lehet találni az egészet. Mivel nem volt lezárva az egész, így el tudtam olvasni Bate, és ChoCho beszélgetését. Mit is mondjak, pár percig leblokkoltam. Aztán napokig ki nem tudtam verni a fejemből. Már azon is gondolkodtam, hogy egy új videót csinálok, de inkább maradtam ennél. Noha már korábban is volt a fejemben, hogy csinálok egy bejegyzést, ahol értékelem a videókat, de ekkor az jutott eszembe, hogy Bate is belinkelt egy videót, úgyhogy kellemetlen "viccelődős" stílusban írtam róla. Eredetileg ennyi lett volna a trollkodásom, de aztán láttam a kiábrándultságot a szavazó bejegyzés alatt - és a fejemben ekkor nem lehetett rend, mert racionális gondokozás nélkül azonnal megosztottam akiket érdekel ez a beszélgetés. Csak akkor ébredtem rá, hogy mit csináltam mikor valaki leírta azt, hogy ha így fog ez folytatódni, akkor nem jelenik meg az augusztusi magazin.

Mind virtuálisan, mind saját magam megpofoztam. De én hülye nem kértem anno elnézést. Lassan fél év után akkor most leírom: Elnézést kérek a kedves PC Guru szerkesztőségétől ezt a kirohanásomat, abszolúte tudat alatt cselekedtem! Nagyon sokat fetrengtem az ágyamban, hogy gondolkodjak, mit csináljak. Úgyhogy most szeretnék bocsánatot kérni, megint.

Nekem viszont így is pozitívan végzett, mert nem találkoztam volna LordTom-mal. Számomra talán ők lettek az év legnagyobb fedezetlenjei. Azért többesszámban írtam, mert nemcsak LordTom csinálja a videókat, hanem egy úgynevezett Szerkesztő. Ők ketten egy igazán érdekes módon adják elő a videókat. Pláne úgy, hogy látszódik a fejlődés. Szóval annyira nem volt rossz.

Ennyi lett volna az évem. Ilyenkor érdemes valamit megfogadni: Én azt fogadom meg, hogy továbbra is csinálni fogok írni bejegyzéseket, és nem fogok ekkora trollkodásokat csinálni.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Ha kíváncsi vagytok az elsődleges blogomnak az értékelésére, akkor kattintsatok ide! És az elköszönésem: Viszlát, legközelebb!