2000 Október 3-án jelent meg a Terminal Reality műhelyéből a Blair Witch Wolume I: Rustin Parr című játéka, és hatalmas siker lett.
Egy Elspeth "Doc" Holliday nevű leányzót alakítottunk, akit a Spookhouse nevű nyomozó iroda kért meg arra hogy nézzen körül Burkittsville-ben.
A játékban egymást érik a felfedezős, logikai helyzetek, valamint a helyiekkel való beszélgetés, legalábbis nappal.
Éjszaka viszont a harc a főszereplő, a különböző zombiktól kezdve, egészen a pokol kutyán át, a csápos lényekig minden megtalálható volt. Be vallom őszintén, ez egyetlen olyan játék amit még nem sikerült végig vinnem. Nem azért mert nehéz lenne, hanem mert szó szerint félelmetes. Pedig abszolút nem vagyok egy ijedős típus, de ettől a játéktól felállt a szőr a hátamon. Ugyanakkor bátran merem ajánlani mindenkinek aki egyrészt szerette az első részt, (a második részről inkább nem mondok semmit, bűn rossz volt) másrészt aki imádja a horror játékokat, illetve szeret egy kicsit nosztalgiázni.
Jómagam például kb 2001 környékén vettem meg az egyik 576-os boltban a játék első részét, és abszolút nem csalódtam. Most bemutatom magát a játék korongját, és a magyar nyelvű DVD borítóját/tokját.



Mint látható, a játék az EVM kiadásában jelent meg, és talán az egyik legjobb húzó nevük volt.



A borító hátulja is igényes. (sajnos elég homályos lett, köszönhető a fényképezőgépnek) Leírják a játék történetét dióhéjban, valamint a rendszerkövetelményt, illetve 3 darab kedvcsináló képet hogy valóban megjöjjön a kedve az embernek a megvételre.



A belső is impozáns, manapság már abszolút nem így néznek ki az EVM játékok belseje. Ez is valami nosztalgikus érzéseket vált ki az emberből A lemez nagyon szép, megtartották az eredetit, ami abszolút jót tett a játéknak, viszont a 4 oldalas "kézikönyv" finoman fogalmazva is puritán. Ennyi erővel akár az eredeti Manualt is lefordíthatták volna, és mondjuk a lemezre pakolták volna.



Maga a borító belseje viszont nagyon hangulatos, szinte telitalálat. Különböző megjelent, vagy megjelenő játékok dobozképei díszelegnek a belső oldalon, ezzel is ösztönözve a tisztelt játékost hogy további pénz összegeket hagyjon ott a boltban

Így a végére maradt a szokásos végszó. Mivel engem teljesen magával ragadott a Blair-i Boszorkány legendája, így muszáj voltam bele kóstolni eme játékba, és abszolút nem bántam meg amikor potom 2000 Ft-ért anno megvettem.
Sajnos ma már olyan ritka mint a fehér holló, ha valaki rászánja magát a játék megvételére, én az apróhirdetős oldalakat ajánlanám, vagy mondjuk valami külföldi online áruházat.