Ha már kint jártunk, készítettünk pár fényképet, hogy lássátok mire számíthattok. Természetesen folyamatosan frissítjük a kínálatot, hogy a lenti kiegészítőket bármikor meg tudjátok rendelni tőlünk.
Az Acer szereti a színeket, ez a friss Switch-ben egyértelműen visszaköszön: A gamereknek is szeretne kedvezni, ezért a Roccat kiegészítőkkel együtt külön placcot kapott. Új billentyűzetekkel, egerekket, headset-tel és modulárisan építhető mini-PC-vel is találkoztunk.

A V15-széria is csalogat elegáns nano-mintás házával, erős hardverével és billentyűzetvilágításával.

Csinosak lettek az Acer Iconia One 8 és 10 tagjai is!


Ha jó a szemetek, könnyen kiszúrhatjátok a Predator kulcstartókat…Remélhetőleg hamarosan befutnak a gamer széria tagjai is! Az Asus is kitett magáért! A VivoPC-k elegánsak és rendkívül kompakt méretűek. Van itt minden, amit csak el lehet képzelni! Az üzleti széria is egyre jobban kiforrja magát, élőben abszolút meggyőzőek voltak a PRO-sorozat tagjai. Minőségi anyaghasználat, klasszikus dizájn, erős hardver. Grafikuskártyát vagy alaplapot keresel játékra? Nem is lehet kérdés, hogy mit kell választanod!

A Dell rengeteg terméket állított ki, itt is van miből csemegézni. Az Inspiron sorozatból egészen biztosan megtalálod a kedvenced. A belépőszinttől kezdve a legkomolyabb konfigurációk mind helyet kaptak. Üzleti szférában a Latitude E7250 indul, könnyű súlyával, elegáns megjelenésével és rengeteg extrával. A Vostro-család is beköszönt, széles választék hardveres téren, minőségi anyaghasználat és letisztult külső jellemzi az új szériát.

A HP rengeteg dolgot állított ki, szerencsénkre, kiegészítőket, multimédiás és üzleti felhasználásra is rengeteg opciót kínál HP. Érdemes lesz megtekinteni az új ProBook-okat, Pavilion-okat és Envy-ket.

Találkozhattunk a Lenovo multimédiás és belépőszintű gépeivel, hiszen kiállították a Z, G, Yoga és 100-as sorozatok friss darabjait. Egy félelmetes ThinkStation is bemutatásra került. Mellette találkozhattunk két szolidabb ThinkCentre-vel is. A ThinkPad-ekből minden létező megoldás ki volt állítva. L-T-S-Yoga sorozat, aki szereti az etalon munkagépeket, az biztosan megtalálta a kedvére való opciót.

A Toshiba is gyönyörű palettával érkezett. A közkedvelt L-széria mellett a P és az S-család is megmutatta legjobbjait. A kisméretű laptopok szerelemesei találkozhattak a Z30-cal és a Click2Pro-val is. A kecsességet a Kira képviselte. A Radius-széria megmutatta sokoldalúságát. A Click Mini pedig kompakt méretével és hibrid megoldásával hódított.

Igaz, hogy nem hardver, de szoftver téren muszáj megemlíteni a Windows 10-et, ami minden formában képviselte magát.

Nagyon jól éreztük magunkat és alig várjuk, hogy az itt bemutatott termékek kikerüljenek a polcokra. Remélhetőleg a Ti érdeklődéseteket is felkeltették a fenti termékek. Ha további kérdéseitek lennének, nyugodtan írjatok és segítünk megkeresni a megfelelő terméket.

A cikket a Digiprime weboldalán is el tudjátok olvasni, ahol további képeket is megnézhettek.