Konfiguráció:


Processzor: Intel Pentium N3700 (4 x 1.60GHz / 2,40GHz Turbo, 2 MB Cache)
Kijelző: 15.6" HD (1366x768) LED
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Háttértár: 500 GB SATA 5400rpm
Grafikus kártya: Intel HD Graphics
Optikai meghajtó: Optikai meghajtó nélkül
Egyéb jellemzők: WiFi; USB csatlakozók: USB + 3 x USB 3.0; Kártyaolvasó: 4in1; HDMI; VGA (D-sub); Webkamera: HD; BlueTooth; LAN
Szín: Fekete
Akkumulátor: 4 cellás
Operációs rendszer: nincs
Billentyűzet: magyar
Garancia: 24 hónap, Asus „Pick-up and Return”

A notebookot fekete színezéssel kapjuk kézhez. Az akkumulátora kivehető, az ASUS külön csomagolásba rakta el számunkra. A dobozban megtalálható még egy driverlemez is, ami szintén csak Windows 10 64bit-es rendszeren indítható el. Egy 15.6" HD kijelzővel ellátott 1366x768 felbontású monitorral nézhetjük azokat a dolgokat amik számunkra fontosak. Mivel nagyon sokan használják már a videó chatelést, ezért nem maradhat ki egy HD-s webkamera sem. Természetesen ugyan úgy, mint a többi készüléknél itt is a kijelző tetején találhatjuk meg.

Természetesen itt is megkapjuk a GIGABIT-es LAN csatlakozót. A HDMI se maradhat ki, hisz egy elengedhetetlen csatlakozó, a laptopokban főleg ha épp egy projektet szeretnénk tv-re kivetíteni a megbeszélésünkkor.


A laptopban egy Intel Pentium N3700 processzor található, ami 4x1.60GHz-en fut. Ha ez nem elég a számunkra kicsit fel tudjuk turbózni a processzort így 2.40GHz-en is tudjuk pörgetni. Egyéb videókártyát nem kaptunk csak egy Intel HD Graphics-ot, amivel tisztán tudunk videókat nézni HD-ban, de sajnos játékra nem a legmegfelelőbb.

A notebook egy alap hűtési rendszerrel rendelekezik. A súlya pedig mindössze 2.2Kg. Szerintünk egy elég korrekt súlya van, pont egy ilyen készülékhez ideális. 4 cellás akkumulátorral rendelkezik, hogy ne épp a partneri tárgyalásunk közepette merüljön le.

Egy szónak is száz a vége, az úgy nevezett ASUS PRO P2520SA laptopunk egy igazán határozott és dizájnos kinézettel rendelkezik. Megfelelő súllyal és akkumulátorral, valamint a portok is a legszükségesebbek. Ez a készülék megfelelő a hétköznapi használatra!