Acer Aspire V3-772G laptop - külső paraméterek


Más gamer laptopoktól eltérően az Acer Aspire V3-772G laptop a klasszikus, elegáns fekete design mellett döntött, amely nem próbálja felhívni magára a figyelmet villogó LED gombokkal, rikító színnel és extravagáns design elemekkel. A külső méretek 414,8 x 275 x 31 mm egybevágnak a 17,3 hüvelykes átlóval, magassága 35 mm. A 3,2 kg súlyból kiderül, hogy nem a legjobb jelölt a mindennapi utazáshoz, iskolába vagy munkahelyre, de nem is kell, hiszen az Acer Aspire V3-772G laptop nem ezt a célt szolgálja! A kijelző felhajtása után kilátás nyílik a teljes értékű billentyűzetre, beleértve a numerikus részt is. Dicséretes a billentyűzet klasszikus elrendezése (Ctrl, Alt és nagy Enter). Némi elégedetlenségre ad okot a kurzormozgató billentyűk (nyilak) kis mérete, de ki játszik manapság a kurzorok segítségével?

Acer Aspire V3-772G laptop - billentyűzet és csatlakozók


Az Acer Aspire V3-772G laptop nem kínál "multimédiás", vagy külön "funkció" gombokat, ami pozitívumnak számít. Az alapfunkciók (hang, fényerő, Wifi, stb.) az Fn billentyűzet kombinációjával irányíthatóak. A billentyűzet alatt található a nagy touchpad, amely egybeépített billentyűkkel rendelkezik. Az Acer Aspire V3-772G laptop bal oldalán található 2 db USB 3.0 port, VGA és HDMI kimenet, hálózati RJ45 csatlakozó és Kensington zár. A laptop jobb oldalán található két USB 2.0 port, valamint audio jack, Blu-ray meghajtó és csatlakozó a tápegység számára.

Acer Aspire V3-772G laptop - teljesítmény


Igazi felsőkategóriás hardver paraméterekkel állunk szemben, hiszen az Acer Aspire V3-772G laptop szívét az Intel Core i7 4702MQ (Haswell) processzor adja, amely alapjáraton 2,2GHz órajelen dolgozik, de turbó üzemmódban 3,2 GHz órajelre is képes. A processzor munkáját 32GB RAM és két videokártya segíti. Az integrált Intel HD Graphics 4000 videokártya mellett az NVidia GeForce GTX 760M 2GB saját memóriával rendelkező videokártya nyújt kellő támogatást a legigényesebb játékok futtatásához is. Az Nvidia Optimus technológiának köszönhetően az Acer Aspire V3-772G laptop teljesítménytől függően vált a két videokártya között, így csökkenti a fogyasztás a kevésbé igényes grafikus alkalmazások használata közben.

Acer Aspire V3-772G laptop - tárhely és felszereltség


Az adatok tárolására 2 tárhely is rendelkezésre áll: az operációs rendszer a 256GB nagyságú SSD meghajtón található, az adattárolás az 1TB nagyságú 5400 RPM gyorsaságú merevlemezen történik. Az Acer Aspire V3-772G laptop 17,3 hüvelykes kijelzője a TFT technológián alapuló LED háttérvilágítással rendelkezik, felbontása 1920 x 1080 pixel. A Blu-ray meghajtó, webkamera, Wifi és Bluetooth teszik teljessé a legfontosabb hardverek listáját. Az Acer Aspire V3-772G laptop előre telepített Windows 8 64 bites verzióval vásárolható meg. A laptop elindítása másodpercek kérdése. A nagy kapacitásu RAM -nak és az SSD meghajtónak köszönhetően a rutin munka, böngészés és klasszikus alkalmazások futtatása szinte azonnal elindul. Összességében az Acer Aspire V3-772G laptop nagyon gyors, az operációs rendszer rugalmasan viselkedik.

Acer Aspire V3-772G laptop - vélemény


A csúcstechnológiás Acer Aspire V3-772G laptop átlagos külső borítása egy igazi gamer fenevadat hordoz magában, amely a legújabb játékok használata közben is remekül helytáll. Az adatok tárolására használható 1TB nagyságú merevlemez és a 256GB -os SSD kombinációja gyorsaságot és határtalan adattárolást eredményez. Az Acer Aspire V3-772G laptop -ot a legjobb gamer laptop -ok közé soroljuk.