Mai cikkünkben a család egyik legújabb tagjával, az Asus G771JM laptoppal fogunk közelebbről megismerkedni, amely nem csupán stílusos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A karcsú profil alatt ugyanis bivalyerős hardveres szekció található, ami a legbonyolultabb applikációkkal is képes megbirkózni. Az Nvidia Geforce grafikai vezérlő lehetőséget ad arra, hogy kedvenc játékainkat folyamatosan nagy felbontásban élvezhessük.

Asus G771JM laptop – Dekoratív külső ROG módra


A fogyasztói igényekhez igazodva az Asus is piacra dobta karcsúsított gamer laptopjait, amelyeket G551 és G771 típusjelzésekkel látott el. A szakavatottaknak azonnal feltűnik, hogy szerkezetileg a multimédiás N szériára hajaznak, és csak néhány apró változtatást eszközöltek rajtuk, hogy még inkább elnyerjék a játékosok kegyeit. A vörösen izzó ROG embléma már messziről azt sugallja, hogy az Asus G771JM laptop nem egy hétköznapi kiadásnak számít. Az egyedi megjelenés most is adott, mivel a sötét köntösbe öltöztetett Asus G771JM laptop piros billentyűzetfestéssel büszkélkedhet. A szálcsiszolt alumínium borítás egyszerre esztétikus és praktikus. A stabil szerkezet kellő védelmet nyújt az alkatrészek számára.


Asus G771JM laptop – gazdag felszereltség


Méreteiből adódóan nem meglepő, hogy az Asus G771JM laptop 4 darab USB 3.0 portot, HDMI -t, mini Display Port és RJ-45 LAN csatlakozót kínál. A vezeték nélküli kapcsolatokról a már jól megszokott Wifi és Bluetooth 4.0 technológiák felelnek. Multimédiás téren az Asus G771JM laptop ugyancsak kimagaslónak számít, köszönhetően a Full HD képfelbontásnak és a Bang & Olufsen hangszóróknak.

Folytatásért kattints a DigiPrime.hu weboldalára.