Az ASUS új üdvöskéje lehet a nemrégiben megjelent K56CB laptop, mely ütős dizájnnal, kompakt méreteivel és a legújabb hardveres eszközökkel felvértezve a jelenlegi versenytársak méltó kihívója. Az ASUS K56CB laptop az gyártó által megalkotott ultrakönnyű és ultravékony szálcsiszolt alumínium borítást kapta, mely elegáns külsőt és magas szintű tartósságot biztosít.

Külső paraméterek


A K56CB laptop karcsú és elegáns. A szálcsiszolt alumínium dizájnnak köszönhetően könnyedén kitűnik a tömegből. A tipikus ultrabook-formavilág minden jellegzetességét megtalálhatjuk rajta, továbbá az ultravékony kialakítása ellenére se kell lemondanunk az optikai meghajtóról. Kompakt méreteinek köszönhetően egyszerűen szállítható.

Funkciók


Az ASUS K56CB laptop egy sor a gyártó által kifejezetten a Windows 8 rendszerre kifejlesztett, Instant funkciókkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik az új rendszer lehető legmagasabb szintű kihasználását. Egyetlen gombnyomás segítségével elérhetőek és használatra készek ezek a funkciók. Az Interface dizájnnak hála az egész nagyon felhasználóbarát, könnyedén elsajátítható. Másodpercek alatt megváltoztathatjuk a K56CB működését.

Teljesítmény


Az ASUS K56CB laptop az Intel legfrissebb, harmadik generációs, 22 nm-es technológián alapuló Ivy Bridge- processzoraival érkezik, melyek közül az Intel Core i7-3537U a legerősebb. Videokártya tekintetében is előrelépés történt, a K56CB Nvidia GeForce GT640M-mel szerelt, mely a csúcsváltozatban 4 GB DDR3 videomemóriával rendelkezik. Az erőteljes grafikus processzornak köszönhetően nagy grafikai teljesítménnyel rendelkezik a készülék, a videók minősége kiváló, valamint lehetővé teszi a legújabb játékok élvezetét is.

Jellemzők


Az ASUS Super Hybrid Engine II technológiának köszönhetően a K56CB laptop 2 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül akár alvó, akár hibernált módból. Az ASUS K56CB laptop lényege a gyors rendelkezésre állás, energiatakarékosságának köszönhetően akár két hétig is készenléti módban lehet. Ezalatt a megnyitott programokat és fájlokat biztonságosan a memóriájában tartja mindaddig, amíg az akkumulátor töltöttsége 5% alá kerül, ekkor természetesen az adatok mentésre kerülnek.

Az ASUS K56CB touchpadje kiválóan működik a Smart Gesture technológiával. Ennek köszönhetően a touchpad gyorsabban és pontosabban ismeri fel a támogatott mozdulatokat. Ezek közé tartoznak az érintés, görgetés, nagyítás, húzás és kattintás, valamint ezek kombinációja. Az ASUS K56CB laptop mélyebb és gazdagabb basszus hangokat, valamint valósághű térhatású hangokat közvetít.

Vélemény


Az ASUS K56CB laptop a gyönyörű dizájn, a kiváló hardver, illetve az optimalizált szoftver ötvözete, mely kiváló multimédiás tulajdonságokkal bír. Széleskörű használhatósága miatt ajánljuk ezt a laptopot azoknak, akik friss, letisztult dizájnt, prémium minőséget és szolgáltatásokat szeretnének kapni elfogadható áron.