Asus G551JW laptop - külső:


A külseje pontosan megegyezik az Asus G551JM laptoppal, nem változott semmi. Az anyaghasználat és a színek megmaradtak. Matt fekete szálcsiszolt alumínium, piros betűk és a keret. A laptop alja és oldala műanyag. A fedlapon ROG és Asus logó virít, hogy mindenki tudja, hogy mivel van dolga… A kijelző matt, csakúgy, mint a kerete. Az Asus G551JW laptop súlya sem sokat változott, 2,7 kg-nál áll a mérleg nyelve. Gamer laptopoknál ez átlag súly, nem hiszem, hogy bárki ezen meglepődne. Továbbra is SonicMaster hangszórókat kapunk.

Az Asus G551JW laptop jobb oldalán találjuk a Kensington zárat, az optikai meghajtót, egy USB3.0-t illetve a kombinált jack-csatlakozót. Elől a kártyaolvasót, illetve a háttértár körvonalait láthatjuk. Baloldalra került a töltőcsatlakozót, a hűtés kivezetését, egy mini-DisplayPortot, egy HDMI-csatlakozót, a Gigabit-es LAN-csatlakozót és két USB3.0-t. Hátulra nem került semmi, leszámítva a kivehető akkumulátort. A billentyűzet sem lesz újdonság, mindenben megegyezik. A piros háttérvilágítás, a kényelmes gépelés, mind alaptartozék.
A touchpad nagy, fizikai gombjai nincsenek. A játékos mivoltból adódóan nem feltétlenül az Asus G551JW laptop legfontosabb pontja, úgy is külső egeret fogunk használni.


Asus G551JW laptop - belső:


A processzor egy frissített változat, az i7-4710HQ-hoz képest 01,GHz-vel emelték az órajelét.
A legtöbb teljesítményigényes program is könnyedén fut az Asus G551JW laptopon. Az integrált kártya ebben az esetben is az Intel HD4600-as.

A kijelző 15.6”-os méretű, fullHD-s felbontású. 178 fokos betekintési szöggel bír, így bátran körül lhetik a társak a notebookot, miközben játszunk. Memóriából 8GB-t kapunk, de ez gond nélkül bővíthető 16GB-ra is. Az Asus G551JW laptop hátlapját leszedve könnyen hozzáférünk a memória slot-okhoz, illetve a HDD-hez. Az 1TB-os merevlemez elég nagy az adattároláshoz, míg a 128GB-s SSD-n bőven elfér az operáció rendszer és kedvenc programjaink. Tökéletes összeállítás.

További információkért látogasson el a Digiprime weboldalára.