A gép egy nagy színes dobozban érkezik, amin rajta van maga az AiO egy része. Ha kinyitottuk a dobozt, semmi különöset nem találunk benne, egy kisebb kartondobozban vannak a papírok, a billentyűzet és az egér. A billentyűzet és az egér is nagyon elegáns és kellemes használni. A billentyűk fekete alapon fehér jelzésekkel vannak ellátva. Az egérben nincs semmi különös, kézre áll, kellemes használni. Maga a gép, ha felállítottuk egy alumínium vázas igazán formatervezett darab. Minden szögből nyújt valami egyedit a látványa. Elölről nézve a középpontban természetesen a 21,5”-os IPS kijelző áll, ami 1920x1080 pixeles Full HD felbontást biztosít.


A gép hátulján található a szokásos ASUS logo. Talpa szintén alumínium, ami nagyon elegáns és stabil tartást is biztosít a készüléknek.

Az AiO hátulján találhatóak a csatlakozók, amiben nem spóroltak a tervezők. Egy USB 2.0, 4db USB 3.0 és egy USB 3.1 is helyet kapott, ezen kívül egy 2in1 kártyaolvasó, egy HDMI csatlakozó valamint 1-1 mikrofon és fülhallgató csatlakozó is helyet kapott. Ezen kívül még egy ethernet csatlakozó található a gépen és a power gomb is szinten hátul található meg.

Az általunk tesztelt gép egy 6. generációs Intel Core i3 CPU-val érkezett, ami a Skylake család tagja és maximálisan a 3,7 GHz-t tudja elérni. A készülékünk 4GB DDR4-es memóriát tartalmaz, ami 2133MHz-en működik. Nvidia GeForce GT 930M videókártyát kapunk a géphez, ami 2GB memóriával rendelkezik. Ezen kívül tárhelyünk 1000GB-s HDD és érdemes kiemelni, hogy előre telepített Windows 10 rendszerrel kapjuk kézbe a gépet. Az optikai meghajtót ezúttal kihagyta a gyártó. A hangrendszer egy 6 hangszórós SonicMaster Premium sztereo konfiguráció, ami 16W-os teljesítményre képes.

Aki az All in One gépeket kedveli és szereti az Apple formáit, de mégsem mondana le a Windowsos rendszerről az megtalálta magának a megfelelő gépet.