MSI GX70H laptop


Listánk ötödik helyére került az MSI GX70H laptop, ami sokak számára meglepetést okozott. Az MSI GX70H laptop AMD A10 5750M processzort és ugyancsak AMD Radeon HD 8970M 2GB videokártyát kínál a számunkra. Köztudott, hogy az Intel gyártja a legerősebb processzorokat, de ahogy azt már korábban említettük, nem csupán a teljesítmény számít. Az MSI GX70H laptop meglehetősen vaskos szerkezettel rendelkezik, ezért könnyedén elfér rajta az 5 darab USB, VGA, LAN, HDMI és a kártyaolvasó. A kiváló játékélményt a Full HD kijelző és a Sound Blaster Cinema technológia egészíti ki. Az MSI GX70H laptop azért érdemelte ki az ötödik helyet, mivel az általános high end képességek mellett kiváló hangrendszerrel és zónánként állítható billentyűzetvilágítással büszkélkedik.

Lenovo IdePad Y510P laptop


A Lenovo IdePad Y510P laptop egyik legnagyobb érdekessége, hogy 2 darab videokártyával is megvásárolható, ami feljogosítja arra, hogy a világ elit gamer laptop csoportjába tartozzon. Bár az Nvidia Geforce GT 750M 2GB kártyák egyenként gyengének bizonyulnak, de SLI formában szinte bármire képesek. Az erőteljes Intel Core i7-4700MQ processzor mellett 16GB memória és hibrid tárhely is található. Az SSD jelenléte elsősorban a gyors rendszerfelfutást segíti, így azonnal belevethetjük magunkat a játékok világába. Külsőleg a Lenovo IdePad Y510P laptop roppant tetszetős látványt nyújt. A sötét színű szálcsiszolt alumínium és a bordó billentyűzetvilágítás nyerő párost alkotnak. A Lenovo IdePad Y510P laptop nagy teljesítményének, stílusos megjelenésének, és relatíve olcsó árfekvésének köszönheti a népszerűségét a gamer laptop kínálatban.

Toshiba Qosmio X70 laptop


A dobogó harmadik fokára léphet fel a Toshiba Qosmio X70 laptop, amely tökéletesen ötvözi a nagy teljesítményt és a villámgyors működést. Bár a Toshiba Qosmio X70 laptop ára láttán sokunkban megáll az ütő, de a tudása miatt mégis elismerően beszélünk róla. A zavartalan játékélményről a negyedik generációs Intel Core i7-4700MQ processzor, 32 GB memória és Nvidia Geforce GTX 770M 3GB grafika gondoskodik. Az egyes Toshiba Qosmio X70 laptop konfigurációk akár 512GB SSD –vel és 1TB merevlemezzel is megvásárolhatóak. A gamer laptop kínálat bronzérmese nagy kapacitású SSD tórolót, erős grafikuskártyát, ízléses megjelenést és elsőrangú vezérlést kínál.

Dell AlienWare 17 laptop


Az első és második hely kiosztása sok fejtörést okozott, de végül a Dell AlienWare 17 laptop kapta az ezüstérmet. Aki úgy dönt, hogy ezt a gamer laptopot választja, az készüljön fel egy nagyon valósághű utazásra a játékok világában. A jelenleg legerősebb Nvidia Geforce GTX 780M 4GB grafika dobog a Dell AlienWare 17 laptop belsejében. A Full HD felbontású 3D –s kijelzőnek és a Klipsch hangszóróknak köszönhetően egy csapásra a történések közepébe csöppenhetünk. Már a megnevezésből sejteni lehet, hogy a szerkezeti kialakítás nem e világból való. A Dell AlienWare 17 laptop egyetlen ismert hátránya a magas ár, ami elérheti akár az 1 millió forintot is.

ASUS G750JH laptop


Az abszolút nyertesünk az ASUS G750 laptop, ami minden szempontból megállja a helyét a legerősebb gamer laptop kínálatban. A lopakodó technikát idéző felszín alatt lapul a négymagos Intel Core processzor, 32GB memória, nagy kapacitású hibrid tárhely és az Nvidia Geforce GTX 780M 4GB grafikus kártya. Hosszú évek során egy teljes kultusz alakult ki az ASUS G sorozat körül, ezért nem meglepő, hogy Európa talán legkeresettebb gamer kiadásának számít. Az ASUS G750 laptop széles konfiguráció kínálattal rendelkezik, amit az egyes modellek közti árkülönbség is hűen tükröz. Az összes gamer laptop tulajdonságot figyelembe véve az ASUS G750JH laptop szerepelt a legeredményesebben az 5 legjobb gamer laptop között, ezért került a listánk legelső helyére!