Dell Alienware 17 laptop megjelenés


A Dell Alienware 17 laptop sikeres szereplését erősen befolyásolta a külső megjelenés is, ami egyedinek számít a világon. Megnevezése hűen tükrözi a kialakítást, ami továbbra is a futurisztikus irányvonalat követi. Az alváz még mindig a lopakodó technológiában ismert formákat másolja, míg a fedél az Alien vs. Predator film vadászait idézi. A külső borítás galvanizált alumíniumból és különböző magnézium-ötvözetekből készült. A legújabb Dell Alienware 17 laptop nem csupán vékonyabb lett, de jó néhány gramm felesleget is leadott. A korábbi verziókhoz hasonlóan megmaradt a zónás AlienFX megvilágítás, sőt a Dell Alienware 17 laptop esetében már a touchpad sem maradhatott ki a konstrukcióból. A kiváló minőségű anyaghasználatnak köszönhetően, a legellenállóbb gamer laptopnak bizonyul.

Dell Alienware 17 laptop felszereltség


Csatlakozók terén sem lehet hiányérzetünk, mivel a Dell Alienware 17 laptop 3 darab USB 3.0 portot, HDMI, VGA, LAN és 9in1 kártyaolvasót kínál. A vezeték nélküli kapcsolatokat a legmodernebb WLAN modul és Bluetooth rendszer biztosítja. A tálca nélküli optikai meghajtó előnyösebb választásnak számít, mivel sokkal biztonságosabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A Dell Alienware 17 laptop akár a Full HD felbontást is támogathatja, ezért a szélesvásznú kijelzőn lenyűgöző vizuális látvány tárul elénk. A tükröződésmentes felszín meggátolja a zavaró csillogást, így akár fényes nappal is megvívhatjuk a döntő csatákat. A Dell Alienware 17 laptop egy teljes méretű billentyűzetet tartalmaz, ami numerikus kiegészítést kapott. Használat során nagyon keménynek tűnnek a billentyűk, de ezt az érzést csupán a rövid járótáv váltja ki. A gumírozott matt felület kellemes tapintást biztosít, és szinte teljesen elrejti az ujjlenyomatokat.

Dell Alienware 17 laptop teljesítmény


A kiváló teljesítményről a Haswell család gondoskodik, amelyek nem ismernek lehetetlent. A lesztelt Dell Alienware 17 laptop modellünkben egy Intel Core i7-4800MQ típus dolgozik, amit 16GB memória támogat. Ha még ez sem lenne elegendő, akkor további két memória slot áll rendelkezésünkre. Grafikai szempontból a Dell Alienware 17 laptop a legerőteljesebb gamer notebook -ok közé sorolható, mivel Nvidia Geforce GTX 780M 4GB videokártyával rendelkezik. A gamer laptop kategórián belül, jelenleg ez a típus az abszolút csúcs, ezért ha vérbeli profinak számít az ember, akkor a Dell Alienware 17 laptop biztosan nem hiányozhat otthonról. A hagyományos SATA merevlemez mellett helyet kapott egy 64GB nagyságú SSD is, ami biztosítja a Windows 8 villámgyors kezelését.

Dell Alienware 17 laptop vélemény


A Dell Alienware 17 laptop folytatja azt a sikeres szereplést, amit az elődök elkezdtek. Az újításoknak köszönhetően sokkal látványosabb lett a megjelenés, és nagyobb erővel tudjuk belevetni magunkat a virtuális világba. Összességében a Dell Alienware 17 laptop minden szempontból kiválóan teljesít, és negatív tulajdonságként csupán a magas árat tudjuk felhozni. E modellt elsősorban azok számára ajánljuk, akik igénylik a magas grafikai felbontást, és a zavartalan játékélményt.