Dell Alienware 18 laptop – atipikus formatervezés


A Dell Alienware 18 laptop olyannyira sajátos külsővel rendelkezik, hogy már messziről felhívja magára a figyelmet. Míg legnagyobb vetélytársa az Asus G750 laptop a lopakodó vadászgépeket idézi, addig az Alienware nem ennyire földhözragadt formákat követ. A tervezők mintha csak valamelyik Startrek filmből merítettek volna ihletet, és ez alapján alkották meg Dell Alienware 18 laptop külsejét. A laptop oldalán kialakított szellőzőnyílások hivatottak elvezetni a belső alkatrészek által termelt nagy mennyiségű hőt. A LED –es megvilágítás nem csupán a billentyűzetet érinti, hanem szinte az egész laptop felületét behálózza. A Dell Alienware 18 laptophoz mellékelt szoftvernek köszönhetően mi magunk állíthatjuk be a LED diódák színét, illetve azok intenzitását. Méreteiből adódóan kissé nehézkesen cipelhetjük egyik helyről a másikra, de ha megjelenünk vele egy LAN partin, a hatás biztosan nem marad el!

Dell Alienware 18 laptop – személyre szabás


Az Alienware arra törekszik, hogy minél jobb felhasználási feltételeket teremtsen a játékosok számára, ezért számos olyan funkciót kínál, amelyek nagyban javíthatják győzelmi esélyeinket. A Dell Alienware 18 laptop személyre szabható megvilágítása nem csupán esztétikai szempontokat szolgál, hanem egyéni témákat létesíthetünk kedvenc játékszoftvereinkhez. Az AlienAdrenaline segítségével beállíthatjuk, hogy játszás közben milyen hardveres és szoftveres funkciók legyenek aktívak. A játék befejeztével minden automatikusan visszatér az eredeti állapotba. Az applikáció segítségével kiküszöbölhetjük az esetleges hiányosságokat, hogy a következő bevetésen a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból. A Dell Alienware 18 laptop billentyűzetének bal szélén, illetve a jobb felső sarkábanban elhelyezett funkciós gombok megfelelő beállításával automatizálhatjuk az elvégzendő feladatokat.

Dell Alienware 18 laptop – emberfeletti erő


A laptop belsejében negyedik generációs Intel Core i7 processzort, dual grafikus kártyákat és összesen akár 32GB memóriát találhatunk. A tesztelt Dell Alienware 18 laptop irányításáról Core i7-4900MQ processzor gondoskodik, amely magjai 4,0 GHz órajelet produkálnak. Az SLI módban csatlakoztatott Nvidia Geforce GTX 880M videokártyák számára nem létezik lehetetlen küldetés. A Dell Alienware 18 laptop szorosan együttműködő videokártyái jelentősen gyorsítják a megjelenítést, ami esetenként a 90 százalékot is elérheti. A csúcsteljesítményre áhítozó gamerek minden bizonnyal értékelni fogják a GTX kártyákban rejlő lehetőségeket, és nyugodt szívvel szemet hunynak a megemelkedett energiafogyasztás felett.