Dell Inspiron 7737 laptop szerkezet és megjelenés


A legújabb generációs Dell Inspiron 7737 laptop külseje tökéletesre sikerült, amiben nagy szerepet játszott a szerkezet aprólékos kidolgozása, a futurisztikus vonalvezetés és az elsőrangú anyaghasználat. Az egész alváz egyetlen alumíniumtömbből lett kialakítva, ezért még a legdurvább fizikai hatásoknak is képes ellenállni. A matt felszín teljesen elrejti az ujjlenyomatokat, így a Dell Inspiron 7737 laptop mindig az esztétikus oldalát mutatja felénk. A zsanérszerkezet szintén alumíniumból készült, ami valóban szilárdan tartja a 17,3 hüvelykes kijelzőt. A dizájnerek kellően odafigyeltek arra, hogy a Dell Inspiron 7737 laptop teljes mértékben megfeleljen a jelen kor divatelvárásainak. A karcsú profil, a lekerekített sarkak és a mértanilag tökéletes formák díjnyertes kombinációnak számítanak.

Dell Inspiron 7737 laptop csatlakozók


Csatlakozók szempontjából a Dell Inspiron 7737 laptop ugyanazt a lehetőségeket kínálja, mint a kisebb 15 hüvelykes változat. A zsanérszerkezet miatt az egységek a laptop jobb, illetve bal oldalán találhatóak. Mivel a Dell Inspiron 7737 laptop a lehető legmagasabb színvonalat képviseli, ezért a repertoárból nem hiányozhatnak a gyors USB 3.0 portok, Gigabit Ethernet, HDMI, kártyaolvasó és az optikai meghajtó. A vezeték nélküli kapcsolatokról az Intel Wireless-N 7260 modul gondoskodik, ami több mint 10 méteres távolságból is képes fogni a jeleket.

Dell Inspiron 7737 laptop irányítás


A Dell Inspiron 7737 laptop a világ egyik legjobban kivitelezett billentyűzetével rendelkezik. Hamar megszokjuk a tágas elrendezést, a nagyméretű gombokat és a jó visszacsatolást. A különálló numerikus blokk segít gyorsan eligazodnunk a számok világában. A Dell Inspiron 7737 laptop billentyűinek megvilágítása elsősorban az éjszakai felhasználóknak kedvez, de különösen jól jön a téli időszámításkor is, amikor már délután sötétedik. A nagyméretű touchpad minden érintésre pontosan reagál. Az integrált egérgombok használata egyszerű és hangtalan. Természetesen a folyamatos munkavégzés során ajánlott a hardveres változatot használni. A Dell Inspiron 7737 laptop modellek érintőképernyővel rendelkeznek, amelyen keresztül szórakoztatóbban kezelhetjük a Windows 8 csempeikonjait. A laptop HD+ és Full HD felbontásban is megvásárolható.

Dell Inspiron 7737 laptop teljesítmény


Az általunk vizsgált Dell Inspiron 7737 laptop irányításáról negyedik generációs Intel processzor gondoskodott. Az Intel Core i7-4500U processzor jelenléte kissé meglepő húzás, mivel a konkurencia inkább a négymagos változatokat részesíti előnyben. Az ULV processzorok viszont sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos típusok. Ennek köszönhetően a Dell Inspiron 7737 laptop közel 7 óra online használatot tesz lehetővé. Grafikai szempontból az Nvidia Geforce GT 750M 2G videokártya és a maximális 16GB memória előnyösnek mondható.

Dell Inspiron 7737 laptop vélemény


A Dell Inspiron 7737 laptop kitűnő multimédiás tulajdonságokkal rendelkezik, amivel soha nem fogunk unatkozni. A külső annyira jól sikerült, hogy véleményünk szerint a vala elkészített legjobb megjelenéssel rendelkezik. A teljesítményre és a felszereltségre sem lehet panaszunk, csupán az IPS panel hiánya zavarja a csőrünket. Összességében a Dell Inspiron 7737 laptop tovább gazdagítja az exkluzív mobil számítógépek népes klubját.