Az anyaghasználat és a szín ismerős lehet, azonban a zsanért újratervezték. Nem olyan széles mint a múltkori, azonban sokkal masszívabb. A hangszóró rácsok is át lettek tervezve, kicsit megtörték a vonalvezetését, nem csak simán síkban van, mint a korábbi családnál. A billentyűzet megmaradt, továbbra is a gyönyörű piros háttérvilágítás fogad.

A gép alja is kisebb átalakításon esett át. A mélynyomó középre lett átrakva az eddigi bal felső sarokból. Elég ennyit a külsőről, nézzük, hogy mit tartogat a belső!
A 6. generációs Skylake-re keresztelt családból az i7-6700HQ-ra esett a választás. A kijelző IPS-es, matt borítású, természetesen fullHD-s. Memóriából szerencsére már DDR4-eset kapunk, a mennyisége 8GB, de ez 16GB-ig bővíthető lesz.

A háttértár 1TB, ami mellé egy M.2 SSD is szerelhető. A grafikuskártya a jól bevált nVidia GTX 960M-re esett, 4GB dedikált memóriával. A piros billentyűzetvilágításon kívül érdemes megjegyezni az AC-s WiFi-t és a JBL hangrendszert, aminek a része a már említett mélynyomó is. A készülékre 24 hónapos garancia vonatkozik és operációs rendszer nélkül érkezik!