A bemutató konfiguráció a következő:


Processzor: Intel Core i5-5200U (2x2,20GHz / 2,7GHz Turbo, 3MB Cache)
Kijelző: 17.3” fullHD (1920x1080) LED, matt, IPS
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Grafikuskártya: nVidia GeForce GT840M 2GB GDDR3
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double Layer
Egyéb jellemzők:
WiFi: 802.11ac; USB csatlakozók: 2xUSB + 1xUSB3.0; Kártyaolvasó: 2-in-1; HDMI; VGA; Webkamera;
BlueTooth 4.0; LAN:Gigabit; JBL sztereó hangszóró rendszer; Akkumulátor: 4 cella.
Operációs rendszer: -
Garancia: 24 hónap

Lenovo IdeaPad Z70-80 laptop - külső:


Első ránézésre nem fogjuk hanyatt dobni magunkat a doboz látványától. Évek óta ugyanez a dizájn fogad, igaz, ez abszolút lényegtelen a laptop szempontjából. Szóval, a megszokott kartondoboz fogad, fekete díszítéssel. A dobozt kinyitva az egyik oldalon találjuk a töltőt, akksit és a tápkábelt.

A Lenovo IdeaPad Z70-80 laptop mellett lesznek a szokásos Lenovo szóróanyagok és a driver CD.
Ezek voltak a századrangú dolgok, most nézzük a notebookot. A csomagból kivéve egy nagyon szigorú, de elegáns külső fogad, nagyjából 3 kilogrammos súllyal. Azért egyszerű és egyszerű laptop között is óriási különbség van, de itt egyértelműen előny az egyszerűség. A fedlap szálcsiszolt alu, amit egy ezüstös Lenovo logó díszít.

A Lenovo IdeaPad Z70-80 laptop alja műanyag, ami finom mintázatot kapott a biztosabb fogásért.
Ha felnyitjuk a fedlapot, még jobban meggyőződhetünk arról, hogy ez az egyszerűség igazi értékeket hoz magával. Gyönyörű a belseje!

A matt kijelző körül fényes keret fut. A billentyűzet körül a fedlappal megegyező szálcsiszolt designnal találkozunk. A zsanérok mellett, között egy vékony sávban ezt megtöri egy matt műanyag felület. A Lenovo IdeaPad Z70-80 laptop billentyűzet meg van süllyesztve. Ez a rész is nagyon szépen van kidolgozva, jó munkát végeztek a Lenovo-s kollégák!

Természetesen megkapta az AccuType gombokat, ami igazi komfortot biztosít a gépelésnél. A touchpad ismerős lehet, mivel a korábbi szériákban használták már ezt a kiosztást. Matt touchpad felület, két fizikai gomb és egy nagyon szép króm csík, ami keretbe foglalja ezeket.

Folytatásért kattints a DiGiPrime.hu weboldalára.