A matt fekete borításnak köszönhetően a gép használata bárhol lehetséges, mivel a felszíne nem tükrözi vissza a fényt. A fém kivitelezésű zsanérok szilárdan tartják a fedél részt. A Lenovo Thinkpad E535 laptop a szabadidős és munkahelyi felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Csatlakozók


A jó felszereltség miatt a Lenovo Thinkpad E535 laptop felhasználási lehetőségei nagyon széleskörűek. Ami a csatlakozókat illeti, a Lenovo semmit sem spórolt ki. Bal oldalt kapott helyet a 3 darab USB 3.0-s slot, a HDMI- és VGA-kimenetek. Jobbra található egy újabb USB, amely ebben az esetben csupán a 2.0-s szabványt támogatja, LAN, optikai meghajtó és egy kombinált audió-egység. A kártyaolvasó elől lelhető fel. A Lenovo Thinkpad E535 vezeték nélküli kapcsolataiért a modern Wifi- és Bluetooth-rendszer a felelős.

Biztonság és irányítás


A Lenovo nagy hangsúly fektetett a biztonságra is. A Thinkpad E535 laptop az ujjlenyomat-olvasó mellett még Authentic TrueSuite szoftverrel is el lett látva, ami blokkolhatja az internetes szolgáltatókhoz való hozzáférést is. A Lenovo Thinkpad E535 laptop biztonsági felszereltsége a Kensington zárral fejeződik be. A munkavégzésben hasznos társ a szigetes kialakítású, puha billentyűzet. Nagy előnyt jelent, hogy utóbbi cseppálló, amely megvédi a belső alkatrészeket a károsodásoktól. A numerikus résznek köszönhetően könnyen végezhetőek el a különböző számítások. A touchpad kiválóan reagál, ami szinte feledteti az optikai egér használatát.

Kijelző és grafika


A 15,6 hüvelykes, HD-felbontású kijelző tökéletesen beleillik az üzleti kategóriába. A matt borítás és a nagy fényerő univerzális használatot biztosítanak. A hosszas munkavégzés nem lesz oly megerőltető a matt kijelző miatt. A jó grafikai háttérről az AMD Radeon HD 7670M videokártya gondoskodik. A Lenovo Thinkpad E535 laptop grafikai teljesítménye elegendő számos játék futtatásához.

Teljesítmény


A gyártó úgy hirdeti a Lenovo Thinkpad E535 laptopot, hogy egy nagy teljesítménnyel ellátott, mobilizált készülék, ami a kis- és középvállalkozók számára ideális segítőtárs. Az elődökhöz képest sokat fejlődött az E535, mivel dedikált AMD Radeon HD7670M grafikai kártyával szerelték fel, és ennek a teljesítménye alkalmas az újabb játékok futtatásához is. Az AMD A8-4500M processzor kiváló teljesítménnyel rendelkezik, aminek köszönhetően biztosított a folyamatos munkavégzés. A 750 GB nagyságú merevlemez bőséges adattárolási helyet biztosít, memória pedig két tároló egységben helyezhető el. A Lenovo Thinkpad E535 laptop 4GB RAM-ja bőven elegendő az alkalmazások futtatásához.

Vélemény


A Lenovo Thinkpad E535 laptop egy nagyon sokoldalú és jó felszereltségű készülék. Számos előnnyel bír, ami a mindennapos életben nagyon hasznos lehet. Mobilitás szempontjából jelesre vizsgázott, mivel stabil konstrukcióval, kompakt mérettel és hosszú üzemidővel rendelkezik. A munkabírása is kivételes, nem is beszélve az adatok védelméről. Az AMD Radeon HD7670M videokártya az igényesebb felhasználók számára is csalogató teljesítménnyel bír. Összefoglalva a Lenovo Thinkpad E535 laptop azok számára készült, akik gyakran vannak úton, naponta hosszú órákat dolgoznak rajta és nem vetik meg a szórakoztató játékélményt sem.