Ezen a rendkívül színes és izgalmas forgatagban találta magát a DigiPrime.hu csapata, ahol bemutattuk, hogy a PC- és laptop világ legjobbjait A DigiPrime.hu bázisát 3 részre osztottuk, idevártuk a kedves Látogatókat.

Nézzük szépen sorban, hogy mivel is találkozhattak, akik kilátogattak hozzánk. Az Asus-nak dedikált rész felvonultatta a legjobb R.O.G. számítógépeket és monitorokat. Az Asus R.O.G. G20-as mellé PG279Q monitort társítottunk, míg a G11 egy PB279Q-t kapott, ezen próbálhatták ki az újabb címeket, a legnagyobb sikert a GTA5 aratta. Kiállításra kerültek még a Z170-es sorozat alaplapjai is, továbbá a legnagyobb sikernek örvendő multimédiás és játékos gépek:

ASUS R.O.G. GL552JX,
ASUS R.O.G. G751,
az N-sorozat legnépszerűbb tagja az ASUS N751JX,
továbbá az ASUS X550JX sorozat is

Középen az általunk épített PC-ket találhatták az érdeklődők:

Digiprime AMD Pro Gamer PC,
Digiprime Intel i5 Quad Gamer PC,
Digiprime AMD Elite Gamer PC,
Digiprime Intel i7 Quad Gamer PC,
Digiprime nVidia Ultimate Gamer PC.


A PC-inket a sokak által keresett és kedvel Zalman HPS-300 headsettel, Tracer Kintharo egerekkel és Gembird KBG235 billentyűzettel turbóztuk fel, így garantálva a megfizethető, azonban hiánytalan gamer élményt. Próbáltunk igazán erőigényes játékokat választani, hogy megizzaszthassátok a gépeinket. Terítékre került a Mortal Kombat X, a Battlefield Hard Line, a Project CARS, a Shadow of Mordor, a Witcher 3, a Dying Light, a GTA 5 illetve a Batman – Arkham Knight is.
Aki kint járt az megerősítheti, hogy zökkenésmentesen viszik a fenti játékokat a DigiPrime játékra szánt számítógépei.

Végül, de nem utolsó sorban, az MSI standja következik.
Itt a fókusz az MSI NightBlade-re esett, amivel többször találkozhattatok már itt az oldalunkon. Az élőteszt is tökéletesen sikerült állandóan mozgásban tartották és folyamatosan pörögtek a legjobb játékok a kis PC-n. Természetesen hozzátartozó Interceptor DS100 és limitált SteelSeries headset is volt a gép mellé, így mindent kipróbálhattatok, amit a csomag kínál. Kiállítottuk még az előző széria legkomolyabb, legbrutálisabb notebook-ját a MSI GT60 Dominator 4K-t, továbbá megjelentek az új sorozatok képviselői is az MSI GE62 Apache és a MSI GP72 Leopard Pro személyében.

Hatalmas siker volt az MSI nyereményjátéka is, ami roppant egyszerű volt, a helyes megfejtők között több mint 60 MSI ajándék került kisorsolásra. Kulcstartók, tollak, stresszlabdák, egérpadok, plüss sárkányok és gamer egerek leltek gazdára.

Rendkívül színes és izgalmas rendezvényen vagyunk túl, ahol a résztvevőkön kívül a kiállítók is egészen biztosan rengeteg élménnyel gazdagodtak. Nagyon örülünk, hogy ott lehettünk, szeretnénk mindenkinek megköszönni aki segített csodássá tenni ezt a két napot!