MSI GE70 laptop – dizájn


A megjelenést elsősorban a versengés ösztönözte, mivel az MSI GE70 laptop -ot a versenyautókra jellemző aerodinamikai elemek díszítik. A kihangsúlyozott fekete és vörös színösszetétel is jól jellemzi azt az elszántságot, amivel az MSI GE70 laptop párbajra hívja az ellenfeleit. Az ötletes elrendezésnek köszönhetően a gamer laptop 14 százalékkal keskenyebb lett, így a legvastagabb pontján sem éri el a 4 centiméteres vastagságot. A matt és fényes felszínek váltakozása felettébb érdekessé teszi a kialakítást, amelynek szinte senki sem tud ellenállni. Az MSI GE70 laptop belső hardveres részleget egy roppant szilárd konstrukció veszi körbe, amely makacsul ellenáll a külső fizikai hatásoknak. A stabilitást jól példázza a merev zsanérszerkezet is, mivel az MSI GE70 laptop kijelzőjének felnyitásához mindkét kezünkre szükségünk van.


MSI GE70 laptop – irányítás


A konkrét játékos igényekhez igazított MSI GE70 laptop billentyűzetével sokkal könnyebben felülkerekedhetünk ellenfelünkön. A kényelmesebb használat érdekében a játék során leggyakrabban igénybe vett gombokat háromszög formájában helyezték el. Az alulról megvilágított billentyűzettel gyors reakcióidőt érhetünk el. A méretes touchpad támogatja a multitouch gesztusokat. Bármennyire is jól kezelhető az MSI GE70 laptop touchpadja, a gamerek továbbra sem hanyagolhatják a külső egér használatát.

MSI GE70 laptop – csatlakozók


A 17,3 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően az MSI GE70 laptop 4 darab USB -vel büszkélkedhet, amelyek közül 2 darab USB 3.0. A HDMI kimenet miatt az MSI GE70 laptop akár egy LCD televízióval is összekapcsolható. A gazdag felszereltséget jól példázza a VGA, LAN,
E-SATA és 4in1 kártyaolvasó jelenléte. A vezeték nélküli kapcsolatokért a Bluetooth, illetve Wifi rendszerek a felelősek.

MSI GE70 laptop – játékra teremtve


Az MSI GE70 laptop teljesítményét a 4. generációs Intel Haswell processzor biztosítja. A négymagos processzor egyenként 2,40 GHz órajelen dolgozik, ami turbó módban 3,40GHz -ig feltornászható. Az MSI GE70 laptop kiváló grafikai támogatásáról az Nvidia Geforce GTX 765M 2GB videokártya gondoskodik, ami még a legújabb játékokat is képes könnyedén kezelni. A speciális NOS technológia segítségével közel 10 százalékos teljesítménynövekedést érhetünk el. Az MSI GE70 laptop az első olyan gamer laptop, amelyben párhuzamosan két SSD -t tudunk összekapcsolni. Mindezek mellett megtaláljuk a klasszikus 1TB nagyságú SATA merevlemezt is. A 16 GB -ig bővíthető belső memória 2 tárhelyen kapott helyet.

MSI GE70 laptop – vélemény


Az általunk tesztelt MSI GE70 laptop még a legigényesebb játékokat is kitűnően működtetni. A brutális hardveres teljesítmény mellett az MSI GE70 laptop gazdag felszereltséggel és kiváló multimédiás képességekkel rendelkezik. A DigiPrime laptop bolt és webáruház kínálatában szereplő MSI GE70 laptop Intel Haswell processzorral kedvezményes áron vásárolható meg.