Cikkünkben a GS70 2QE Stealth Pro laptopot tekintjük meg közelebbről, mely grafikai teljesítményben egy nagyot lépett előre, hiszen a képi megjelenítésért a legújabb Maxwell technológiájú Nvidia GeForce GTX 970M grafikus kártya felel.

MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop – külső paraméterek


Az MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop leginkább méreteivel hívja fel a figyelmet. Az egész notebook mindössze 21,8 mm vastag és a súlya is pusztán 2,66 kg, amelyek egy 17,3 hüvelykes gamer laptop révén kitűnő értékek. Ebben a szegmensben ugyanis gyakran találhatunk négy kilós monstrumokat is. A tárgyalt notebook konstrukciója merev és stabil, mivel a kijelző keretén kívül az egész ház alumíniumból készült. Azoknak, akik az extravagánsabb kivitelezésű laptopokat kedvelik, az MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop a klasszikus fekete megjelenésen kívül speciális, piros színben is elérhető.


MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop – csatlakozókkal elárasztva


Ami a csatlakozókat illeti, végképp nincs okunk panaszra. A gamer laptop bal oldalán található a LAN csatlakozó, melyet a Qualcomm Killer E2200 technológiájú hálózati kártya támogat. Szomszédságában található sorban a HDMI, a két Mini DisplayPort, mely után következik két USB 3.0 és három audio csatlakozó a fülhallgató, a mikrofon és a külső hangzásrendszerek részére. Az MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop jobb oldalára helyezték a tápcsatlakozó aljzatot, az SD-kártya olvasót és még két USB 3.0 portot. Ami hiányozhat, az az optikai meghajtó, amit a notebook méreteiből adódóan az MSI már nem helyezett bele. A játékosok igényeit figyelembe véve az MSI GS70 2QE Stealth Pro laptop Killer Wireless-AC 1525 WiFi modullal van ellátva, biztosítva a kiváló vezeték nélküli hálózatot.

Folytatásért kattints a DigiPrime.hu weboldalára.