Azért nálam is kiborult az a bizonyos kisgyerekek számára létrehozott szociális létesítmény (jelen esetben bili), amikor a végén (FIGYELEM SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!) beviszik a koponyát a szentélybe és a csontváz életre kel, meg megnyilik az út egy másik dimenzióba, aztán a sok kristály koponyával rendelkező csontváz egybeolvad egy földönkívülivé és elrepülnek a csészeljal (SPOILER VESZÉLY VÉGE!!!!!!!!!!!!). Ez nagyon nem kellett volna bele, de így is egy remek film. A humorfaktor ismét megvan. (Van egy pár ellenszenves szereplő is a szokásokhoz híven).



Az eredeti trilógia szerintem sokkal eredetibb ötleteket tartalmazott mint a 4-es számmal jelzett epizód, de hát ez van ezt kell szeretni. Harrision Ford is csak külsejében tűnik öregebbnek. A technológiai (már amennyi kell bele, mondjuk ebbe azért kellett) megvalósítások is nagyon jók. És ami külön öröm volt számomra hogy az elején egy kisgyerektől sikerült kicsórnom egy Indi-s kulcstartót.

Szerintem:

8.7/10

Várom a Lego Indiana Jones játékot még 5 nap Véleményem szerint itt is az lesz ami a Lego SW 1-ben volt (a 4. rész megnhyitható bónuszként).

FRISS: Most találtam egy képet egy rendes Indi játékból, de lehet hogy csak kamu