Hát ismét itt... (..sóhaj..) Technikai okok miatt a másik blogom a túlvilágra távozott, de sebaj ugyanis volt mentés okulva az első esetből, lehet még lesz belőle valami.

Még nem adtam be a kulcsot, senki ne kezdjen ujjongásba. Megvagyok, csak Komárom és Pécs között mászkálva nem túl sok ideje van az embernek élni. Mire élni hagynak, addigra gőzerővel jön valami újdonság. Most pl Dan jóvoltából a telóm, ami kisebb lelki töréseket okoz és nem kevés álmatlan éjszakámba kerül már. Na, nem azért mert rossz, pont az ellenkezője: annyi cucc van hozzá, hogy az ember csak tölt, válogat, töröl felváltva.

Jobbnál jobb ingyenes és nem ingyenes játékok, témák, minden ami kell. Nem szeretnék a telóról írni, mert tele van vele a net, csupán pár szóban:
Van benne egy csodaszép 800*480-as TFT kijelző, 600Mhz-es proci, WiFi, GPS,, kapacitív tapi panel. Mi kell még? Ja hát persze. Az az 512 Mb memória, ami R0M-ként dolgozik. Ebből 200-at RAM-ként használhatunk, a maradék az elérhető rendszer memória.

Aki korábban vette a Blade-t esetleg és 256-os neki még, keressen privátban, mert neki is 512-ese van, amit én pl. tudom hogy lehet feloldani.

Lassan, de biztosan jön a 2.2-es Android is, de ha nem jönne az sem gond, majd én csinálok egy angol verzióból hamarosan magyart, lehet már ma neki is látok, csak eddig technikai gondjaim támadtak, de ezek már át vannak hidalva. Na ennyit telóról.

Amúgy nyúzom a New Vegast, eddig tetszik, de ne gondoljatok nagy dolgokra, mert kb. 10 percet vittem. Jó hírem van annak is, aki esetleg az angol nyelv miatt nem áll neki, ugyanis ígéretet kaptunk, hogy legkésőbb jövő karácsonykor kapunk fordítást, ami tekintetbe véve a 70 ezer soros szöveges állományt, nem túl sok idő. Addig valamivel ki kell bírni srácok!

Na hát ez egy jól összecsapott, tartalomtól mentes poszt Nem lesz ilyen túl sok, csak tényleg össze kell kapni magam végre, mert minden a feje tetejére állt körülöttem.

Még jelentkezem! Sziasztok!