Jó hosszúra nyúlt ez a "blogmentes" időszak, de igazából nem történt semmi olyan, ami miatt komoly posztolásokban, vagy ömlengésekben kéne kitörni. Illetve de, mégis: feladni kényszerülök, az új (ex) munkahelyem miatt eddigi csekély gamer életem is, mert nem tudom magammal vinni a hőn áhított PC-t. Azaz csak majdnem kénytelen vagyok, mert a kocka nem adja fel ilyen könnyen: mi van a szobában ugyanis, ahol el vagyok szállásolva? Ki nem találjátok: PS2 slim. Na most, aki ismer, az tudja milyen a hozzáállásom eme szerkezethez... Egyetlen játék van hozzá ott: FlatOut. Hát őőő... Még billentyűzetről sem egyszerű az irányítás, kontrollerről már csak ennyi jutott eszembe: "Nooorrmmállis??" Valami eszelősen kegyetlen. Kíváncsi lennék hány hetet kéne vele nyomulni, hogy megszokható legyen. Egyszerűen annyira alul kormányozott az egész, hogy bár 3-4 mp előbb kanyarodok és fékezem, mint a kanyar, a fal mégis mindig túl közel van...

Most viszont beszereztem a jó öreg Prince of Persia trilógiát rá, na majd ezzel bekockulok, ha visszamentem. Ezen a héten munka lenne hivatalosan, de jó kezdésképpen szabotálom. Azaz nem én, hanem a begyulladt fogam. Egy kis szájsebészeti incidens, találkozás egy szikével és egy drain töméssel. Inkább nem részletezném. Nemsokára megyek is a dokibácsihoz, írjon csak ki szépen táppénzre. Max. ki leszek rúgva... már rutinom van ebből.

Zalacséb (most lebuktatom az amúgy inkognitóban lévő személyiségen) amúgy sem egy álom. Illetve de, egy álom: rémálom. Ahogy felértem, egyből begyulladt a fogam és így 3 hét távlatában merem állítani: nem jó dolog, ha az ilyesmit félvállról veszi az ember. Már nem fájt, de úgy eldagadt, hogy nem kellett döntenem, nem volt kérdés, hogy ebből doki lesz. Higgyétek el: amit a szájsebész csinál, az nem fáj. Nem kell félni, ha valami miatt így járnátok, de egyet ne felejtsetek el: olyan erős fájdalom csillapítót kérjetek, ami kiüt. Nem vicc. Mi is történik? Mivel a fog gyulladt és megdagadt, ezért bele fognak vágni az ínybe. Nem fáj! Nem kell aggódni miatta. Ezután a keletkezett sebbe feltömnek a csontig egy drain gézt, ami fertőtlenít: még mindig nem fáj. Közben felnyitják a fogbélkamrát és gyökér reszelővel rendet tesznek. Hát ez nem kellemes, de ki lehet bírni. Aztán elmúlik a injekció hatása... Nos, ami eddig kimaradt, azt most egyben próbáljátok elképzelni. A fertőtlenítő pokolian égeti a nyílt sebet, kivenni nem szabad. A felnyitott fog pedig lüktet, még úgy is, ha már nem él...

Mellesleg egy kellemes kis kocsma felett van a szállásom (lehet már csak volt...) ahol ha alkalom és pénz adódik jól tudja magát érezni az ember, mikor szabadnapos. Nem jellemző rám, hogy ott ücsörögnék, de fizetésnapon jegeltem a hideg sörrel és keverttel a gyulladt fogam: semmit sem használ neki. Inkább keressetek fel egy orvost gyorsan, ha így jártok. Illetve nem: még előtte. Akinek lyukas foga van, még addig mennyen még nem fáj. Akkor még talán nem késő.

Nem fogom hosszúra, mert amúgy is random poszt, mert tök véletlen vettem észre hogy mennek a blogok. Mellesleg: csak én nem látok változást, vagy tényleg csak vissza lettek kapcsolva?

Vár a dokibácsi...