Jöjjön elsőnek az a szám, amit talán egyedüli Metallica számként rendszerint előszedek. A többi valahogy engem nem fog meg. Bocs, hogy ez a verzió, ez amolyan hallgatós fajta.. (lesz még a végén.. kösz youtube.. )



Aztán merüljünk el az éjszakában, a modern metál egyetlen általam is kedvelt képviselőivel..



..ha pedig kitomboltuk magunkat, akkor repüljünk vissza a múlt századba.. talán másképp is lehetett volna.. talán..



Jöjjön egy olyan klasszikus, amit vagy csak utálni, vagy csak szeretni lehet. Én az utóbbi csoportba tartozom:



Ez a videó egyszer már szerepelt másutt, ellenben olyan etalon, ami nem maradhat ki innen sem:



Jöjjön most valami egészen más, ami egyik olyan pontja a múltamnak, amit nem ért aki nem ismer. Nem voltam disco-s, még mielőtt valaki megkérdezné..



Térjünk is itt vissza az én műfajomhoz, jöjjön az a dal, amit azért nem felejtek el, mert ez hallgattam a munkahelyemen amikor még minden rendben volt, együtt volt a nagy csapat és még senki sem gondolt arra mi lesz ha egyszer vége...



Nem felejtem el a 2007-es Rockmaraton csúcs bulijának zenekarát sem ebből a listából, szóval itt vannak ők is:



A következő szám, pedig méltán kedvence lehet annak is, akinek undora van a rocktól. Daczi Zsoltit pedig egy valamire való rocker nem felejti el. Ég veled Zsolt!



Jöjjön az a videó utoljára, ami miatt igazán velejéig, csontig maróan és örök érvényűen rocker maradtam. Egy másik művésszel, aki már szintén az angyaloknak játszik. R.I.P. Ez viszont már csak hallani fogjátok, mert valamelyik fatökű marha leszedette mindenhonnan. Ezt neki !



Lenne még egy pár cím, de mivel tízről volt szó, ennyi elég is lesz. Remélem tetszettek és sikerült feloszlatnom a "rock only" anomáliát valamilyen szinten, mert amúgy rendre az jön, hogy "te rocker vagy, azért nem tetszik.." Hát nem, én a ZENÉT szeretem, az eszköz és a műfaj mindegy. Azért azt valljuk be viszont, hogy "cseppet" elfogult vagyok a gitárral szemben..

Na de ez most nem az a post, hallgassátok a zenéket, amelyik tetszik. Jó szórakozást!

Sziasztok!

Zsolti

U. I :ha valaki ezt a kódrengeteget átlátja az már tudja miért ne legyen programozó.. vagy az 5. változat, most talán jó lesz..