Először is kezdeném az elején. A játék, engem teljesen lenyűgözött, minden szempontból. Rá is térnék ezekre.
A játék egyjátékos része, nem mondanám, hogy túl hosszú, de nagyon király lett. A pályák hangulatosak, izgalmasak, és nem is könnyű egyet végig vinni (persze csak veteran fokozaton; én így is játszottam, megfogadva a Gurusok tanácsát). Kedvenc pályáim közé sorolnám, a mesterlövészeseket, amik egyszerűen tökéletesek lettek. Már az is jó volt bennük, hogy csak ketten voltunk, és szépen lassan, lopakodva kellett átjutnunk, az ellenségen (néhol lelőve, néhol pedig kikerülve őket). Az ellenfelek közül, egyedül a kutyákkal gyült meg a bajom; jópárszor elkaptak. De ettől eltekintve (vagy talán, ennek köszönhetően?) a pályákon, a hangulat, annyira jó volt, hogy szinte már tényleg Chernobyl vidékén éreztem magam.
Másik kedvenc pályám, úgyszint Oroszország területén volt. Ez a játék utolsó pályája, ahol kamionokkal üldöznek minket, és a mi dolgunk leszedni, a kamionok platójáról ránk lövő ellenfeleket. Ennek a páylának, főképp a vége fogott meg, ahol is a hidat, amifelé tartottunk bajtársainkkal, fölrobbantják. Mikor kikászálódunk, a roncsok közül, egy csapat terrorista fogad minket (ők voltak azok, akik a kamionokkal követtek minket). Ellenük kell harcolnunk, egy végső pillanatig, amikor mi is, és társaink is megsebesülnek.
Ennél a résznél, szerintem, még a zene is fergetegesen jóra sikerült, nagyon Gyűrűk Urás volt, de attól még teljesen passzolt, a végső jelenetekhez.
Msot, hogy bemuttam kedvenc páylyáimat még elmondanék egy két dolgot a játékkal kapcsolatban (illetve, a játék többi részéről szóló véleményem). A grafika, nagyon jó (bár nem egy Crysis, de attól még nagyon szép), a zene úgyszint, és a játékélmény, pedig, minden, eddig általam kipróbált FPS-t ver.
Még a többjátékos részt megemlíteném, ami szintén nagy királyság, és iszonyú pörgős lett.
Gratula Infinity Ward, megint sikerült legnedát alkotnotok!