Tudom tudom, lehet, hogy sokan valami hosszabb terjedelmű olvasmányt várnátok tőlem, de ezalkalommal sem fogok több oldalon keresztül regélni nektek. Ennek ellenére, megértem, hogyha mindeki 1-es pontszámmal fogja illetni a posztot, ugyanis elismerem: valóban nem írtam úgymond egy velősebb cikket se, nem feltétlen kenhetek mindent az időre (a gyengébbek kedvéért nem az időjárásra célzok), az-az nincs semmiféle mentségem. Na, de nem szaporítanám tovább a szót, íme az újdonsült banner, mely az oldalsáv dísze lesz egy időre és két háttérképem, amiknek témája nem más, mint a sokak által istenített játék a Metal Gear Solid 4. Egyébként megjegyezném, hogy még mindig fönn áll azon "javaslatom", miszerint valami értelmesebb, komolyabb esetleg elvontabb témájú képemet is fölrakjam a blogra, tehát ha tudtok, egy-egy értelmes komment formájában közöljétek velem azt, hogy most mégis legyenek ilyen képek avagy sem.

Az új banner. Szerintem a Killzone 2 egy megfelelő téma az oldalsávba, úgyhogy remélem tetszeni fog mindenkinek.



Ez pedig az egyik MGS4-es hátterem lenne; szerintem alapvetően nincs vele gond, én túl sivárnak, szürkének sem tartom, habár ha ti annak találjátok, akkor véleményem szerint a következő háttér már elnyeri tetszéseteket.
LINK


Ez az a kép, amiről konkrétan beszélnék is, és nem csak olyan felületesen. Nos tehát, alapvetően ennél a képnél arra törekedtem, hogy az MGS sorozat borítóira, posztereire stb.-re hasonlítson valamennyire. Szerintem egy kicsit talán képregény jellege van az előtérben ácsorgó figuráknak. Ez volt mondjuk a célom is. A háttér megalkotása során ugyszint az előbb leírt "kritériumoknak" akartam megfelelni, vélhetőleg reményeim szerint sikerrel, ezt döntsétek el ti.
LINK

Apropó: a háttérképeket megtekinthetitek teljes méretükben a képek és a szövegek alatti linkekre kattintva.
Egyébként gondolkodtam a Watchmen film megnézésén, ti mit gondoltok érdemes beletekintenie az embernek, vagy egy ócska szemét, ami csak meggyalázza a képregényt (előre megmondom: nem olvastam az eredetit)?
Ennyi lenne, majd lehetséges, hogy még bónuszként berakok ide, a cikk aljára néhány signaturet (ugyszint saját készítésűeket).
Egyébként nem akarok önelégültnek tünni, de minden kép az én munkán.