A filmmel, nekem nem volt semmi különösebb bajom, de mióta megnéztem, Van Helsing neve hallatán, egy benzinmotoros nindzsacsillaggal hadonászó őrült jut eszembe fekete bőrkabátban és kalapban (mint ahogyan azt az "alcímben is olvashatjátok".
A film nagyrésze erdélyben játszódik, de a rendező, nem hagyott ki semmiféle hírhettebb szörnyet a "műböl". Láthatunk benne Frankeinsteint, Drakulát, Farkasembert. az előbb említett figurák közül, az utolsó kettőről írnék még egy kicsit. Drakula figurája véleményem szerint kissé "latinamerikaiasra" sikeredett (de azért nem vészes). A Farkasember szerintem eléggé Batmanes lett, a füleiből ítélve, egyébként kigyurt (láthatsz róla egy képet, a post legeslegelején). Több lényről, emberről most nem is ejtenék szót talán még magáról Van Helsingről mondtam volna valamit, de az ő rövid "jellemzését megláthatjátok már az első mondatban.
A szrönyvadász kalandjaival, nekem nem volt semmi bajom. Egyszer-kétszer meg lehet nézni, de mondjuk én nem volnék képes 10-szer megnézni. (Na jólvan talán ). De mindenesetre, egy egyestés filmnek jó. 10/8,7-t pontot adnék neki.