Special Thx Cizoe-nak a feltöltésért!



Az elmúlt hetek néhány játék megjelenését alaposan átdolgozták, úgy, hogy lehet a Sims 3 beimplantálása ostoba ötlet volt, mégis pofátlanul illik az általam felvázolt képhez, ami majdnem megegyezik, azzal, amire számítottam a videó készítésekor.

Lássuk mik is várnak ránk a tél utolsó heteiben:
 
  • F.E.A.R 2: Project Origin:Az eredeti történet megmaradt, csak most hasonló időben egy másik személy bőrébebújva, véletlenül hasonló képességekkel rendelkezve verekedhetjük át magunkat a sok gonosz MI vezérelte, vagyis Alma által irányított katonán. A kiscsaj ismét móresre fog minket tanítani, ha csak nem leszünk elég okosak. Felbukkantak a robotok is, kicsit a horror-feeling csökkent, de sebaj, szebb a graf - igaz a lelkesedésem kisebb, mégis teljes szívből várom a következő véres-relikviát.

  • The Sims 3:Lehetségesen még Február legvégén el jön Will Wright művének harmadik része, az élet-szimulátor, most még több lehetőséget kínál majd élvezeteink, titkos vágyaink, esetleg kreativitásunk kiélésére a játékban. 

  • Rise of Argonauts:Szubjektíven elhintve, szerintem ütős kis RPG-ről lesz szó, az újféle hentelde, konzolokra már megjelent, sőt már PC-re is, csak nem nálunk, várjuk szeretettel a régies, gladiátor-styleban megálmodott gammát.

  • Silent Hill:Homecoming - Itt az európai megjelenés, a Konami nagy becsben tartott szériája, ismét horrorisztikus, igaz kissé kopottas, de élvezhető, sokkal többet most nem tudok róla mondani, majd hamarosan...

  • Warhammer 40k:Dawn of War II - Az új DoW-ban lesz DX10, brutál orkcsaták, gigászi varázslatok és miegyéb, az RTS-t már bárki tesztelheti a Steam rendszerén keresztül, béta formájában, ráadásul a játék Trooper elvtárs egyik kedvenc gammája.
Most pedig következzen a videó
 Letöltés