A játéktervezés, mint minden szintén többfelé ágazik, legyen szó motorról, hangokról, modellezésről, scriptelésről vagy egyébb tervezési opciókról. Mivel ide immáron másodszor eljönnek Yerliék (Crysis) gondolhatjuk, hogy nem azért mert nagyon ráérnek, hanem tényleg valami jelentőségteljes dologgal rukkolnak majd elő. Többek közt még alig várom az exklúzív infókat, amelyeket Mike Caps (ha jó kedvébe lesz) megoszt majd velünk, de a török tesók is valószínüleg hasonlóképp fognak majd cselekedni. Naggyjából a program már megvan tervezve, majd később elárulom, kiknek a társoságában töltöm majd el az információzuhany-mentes pillanatokat.
Igaz az egyik jófej emberke, akciós jegy nélkül is passzolt volna egy ilyen jegyet, ugyanis neki 2 volt, sebaj legalább még egy valaki aki részese tud lenni majd a rendezvénynek.

Crytek vs Epic Games

Vajon melyik cég fog kijönni a hype-olási mizériából hamarosan kiderül... Már csak 3-at kell aludni.
Miért gondolok Hype-ra, no nem azért, mert valami kis összeesküvésszövő szemüveges vézna arc vagyok, ugyan nem... A lényeg az, hogy szokás szerint a prezentációk bizonyos részét képezik az előbb említett cégek reklámterveinek. Ha jól tudom jegyek még vannak, szóval még lehet jönni, talán még a Gamekapocs is nyomat valami akciót: Gamekapocs oldala Valakinek kedve szottyan az jőjjön, igazolványból legalább 2-t hozni kell, ugyanis egy kell belépőnek egy meg a tolmácsgép átvételéhez szükségeltetik letétnek! A delegációhoz még lehet csatlakozni...