Bevezetés (avagy a 3 eltévedt némber az elalvó a késő és a várakozó esete)
3 eltéved ember alatt, Darthsot Dragon83-at és D0nci-t értem Az elalvó alatt Troopert, a késő alatt Gyarfit és végül de nem utolsó sorban magamat Remélem nem vették fel a megszólítottak, a megnevezést. Végén még szétwarnolnának.
Lényeg, hogy naggyjából reggel 9 óra környékén kezdtünk el gyarapodni a helyszínen, megérkezett Trooper előtte 2 perccel a személyesen még nem ismert Gyarfi. Miután kiderült, hogy Dragonék valahogy a Palace Mom helyett a Millenáris kúltúrális parkba kötöttek ki, nem is tudom miért, (talán mert Gyarfi mondta) gondoltam, hogy biztos Darths, de hogy gondolhatnám hisz nem is ismerem Ez nem volt gond, de később kiderült, hogy tényleg ő volt az, addig gondoltuk Trooperrel mekizünk egyet, hát mit nem mondjak, a kiszolgálás olyan volt, mint amilyen gyorsan fejlődik az ország, szóval miután kis böszme és mogorváskodás után nagy nehezen megkaptuk a kétgrammos reggeli burgert, nem baj, mondom lesz ez még jobb is...

Game Developer's 10 előtt...
Miután D0nciék megérkeztek, kisebb adminoskodási megbeszélés után, kicsit szó esett másról is...
Igaz lényegében csak a fórumos dolgok jöttek szóba. Aztán sajnos Darthsnak távoznia kellett, de nem ám a konkruens magazin támogatás miatt(demokrácia van kérem) hanem a meló volt megint a közrejátszó ok.
Aztán egyszer csak betértünk a fórumnak helytadó mozitermek előterébe. Jött a feeling és már minden "jó" is volt.
Első körben Michael Caps tartott egy érdekes prezentációt a Gears of War 2-ről és néhány kis humort is belevegyített a dolgokba.
Nem sokáig húzta az időt, egy negyedóra dumálás után kirakták a mozivászonra az új Gears of War-t (2), a gametrailersen már jól megismert konvojos (assault) map volt, amit egy-az egyben végigtolt az ürge. Ügyelt arra, hogy ne untassa a nézőket, mint ahogy a fejlesztők is.

Gears of War 2 Újítások
Az ingame játék, amit ott hivatalosan működtetett az Epic, nagyon élvezetesnek igérkezik, sőt még maga az elnők is tök jól tolta a gammát....
Most sunyi leszek, ez csak a blogszekció következő részében lesz csak benne Nem szemétség, csak most ennyire jutott időm.