Mirror's Edge: Faith kalandjaiba minden eddiginél látványosabb akcióval dúsítva Január közepe fele nyerhetünk majd bepillantást, reméljük a hősnő konzolok után kicsit gyorsabban fog ugrabugrálni PC alatt, ha hihetünk a pletykának.

Red Faction Guierilla: Egy nagyszerű sorozat legújabb tagja is színesíteni fogja az év első hónapját, többek közt tartalmas akcióival, érdekes környezetével.

Lord of The Rings Conquest: Csupa-csupa Battlefield, csupacsupa Battlefront, mindkét játékban az a közös, hogy területfoglalósdit kell játszani, itt sem lesz másképp, csak sajnos előzetes jelek szerint nem fest túl jól a játék szénája. De, ha bírtad Frodo-t vagy a pipamester Gandalf-ot fehéren-szürkén, akkor ez a játék is elfog majd menni, némi cukor mellett...

Saints Row 2: Konzolon már volt szerencsém kipróbálni, mit mondjak, nem egy GTA, bármennyire is próbálja a régebbi epizódokat utánozni, leginkább csak egy akcióhalmaz egy várossal összerakva, elmebeteg életszemlélettel. PC-re holnaptól már vehető-vihető a cucc...

Az egyszerűre sikerült videóban belőlük láthattok néhány képsort, Boldog új évet! - Idén ez az első postom, hurrá! Katt this link a letöltéshez.