A Blizzard is megköveteli a maga szeletét a MOBA-tortából, s így érkezik a saját variációjuk, a Heroes of the Storm, melyben a cég három legnépszerűbb szellemi tulajdonának minden valamire való gamer által ismert alakjai csapnak össze egy soha véget nem érő háborúban.

A csapat tegnap kiadott egy friss gameplay videót, amiben nagyjából 17 percen keresztül élvezhetjük mozgás közben a programot, s láthatjuk azt, hogy milyen ádáz csatát tudnak vívni egymás ellen a játék fejlesztői.

A Heroes of the Storm egyébként még a munkálatok elején tart, hiszen csak egy alfát láthatunk, amely tesztelésére hamarosan meghívnak pár, Egyesült Államokban élő játékost, de ez csak azt a célt szolgálja majd, hogy minél szélesebb spektrumon tudják vizsgálni a játék teljesítőképességét, vagyis arra kíváncsiak, hogy a különböző felépítésű gépeken és internetkapcsolatokkal hogyan birkózik meg a játék.

Persze már most is vannak tesztelők szép számmal, a különbség azonban az, hogy a tech alfához nem tartozik szigorú titoktartási nyilatkozat, így mikor ez elindul, az internetet játékmenet-videók és képek egész tömege fogja ellepni, így már ezért is érdemes várni.