Ezen a lassú, álmos hétfői napon senki sem várt egy bombabejelentést, így még a vártnál is jobban ütött az a hír, miszerint 2014-ben meg fog jelenni a híres Sims-sorozat következő része. Nagy sajnálatunkra azonban a kiadó egyelőre még nem árult el részleteket a PC-re és Macintoshra érkező játékról, de azt ígérték, hogy a nap folyamán részletezik a bejelentést -- mivel a tengerentúli időszámítás szerint dolgoznak a kiadónál, csak késő este várhatók ezek az infók, ugyanis odaát még csak reggel van.

„A The Sims-sorozatot a milliós rajongói tábor szenvedélye és kreativitása hajtja. A rajongók szűnni nem akaró elkötelezettsége kelti életre az új ötleteket a fejlesztőstúdióban, ezzel ösztökélve őket, hogy folyamatosan újítsanak és javítsanak a világ legsikeresebb szimulációs játékán, mely több mint 150 millió példányban kelt el világszerte. ” -- mondta az EA szóvivője a cég hivatalos blogján.

TheSimsHub infromációi szerint a játék nem fog folyamatos internetkapcsolatot megkövetelni, ami a SimCity-fiaskót követően mindenképpen jó hír.

2014-ben jelenik meg a The Sims 4!

The Sims 4 -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert