• Megjelent a Battlefield: Hardline
  • Az értékelések alapján ez a sorozat eddigi legrosszabb része
  • Egyik platformon sincs meg a 75%-os átlag

Tegnap óta kapható a Battlefield: Hardline, a premierrel egyidőben pedig be is futottak az első értékelések, amik alapján úgy néz ki, hogy a Visceral Games próbálkozása a sorozat eddigi legrosszabb darabja. A Metacritic jelenlegi állása szerint a játék egyik platformon sem haladja meg a 75%-os átlagot, konkrétan PC-n 71%-on, PS4-en 74%-on, Xbox One-on pedig 70%-on áll a játék, míg az Xbox 360-as és a PS3-as verzió még nem kapott annyi értékelést, hogy átlagolni lehessen. A felhasználói értékelések még rosszabbak, azok a 4,5-öt sem érik el. A PC Guru értékelését az áprilisi számban olvashatjátok majd.

Ezzel az eredménnyel a Battlefield: Hardline bőven elmarad az utóbbi évek játékai mögött. A Battlefield 4 például 80, vagy afölött értékeléseket hozott, a Battlefield 3 a 90-et súrolta alulról, akárcsak a Bad Company 2, valamint a Battlefield 2, az eredeti Bad Company, az 1942, az 1943 és a 2142 is sokkal jobban sikerült. Egyedül a Battlefield Heroes és a Battlefield Play4Free rosszabb, de ezeket talán jobb nem is említeni.

A Battlefield: Hardline már a bejelentésekor is egészen negatív fogadtatásban részesült, és a játékosok azután sem enyhültek, hogy több hónapnyi késés után egy alaposan javított játékkal álltak elő a fejlesztők. Bukásnak azonban egyelőre még ne nevezzük a játékot, várjuk meg az eladásokat is, bár kétségtelen, hogy nem áll jól a program szénája.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!