A 2013-as E3 keretében tudtuk meg, hogy a nagy sikerű, de csak igen lassan elkészült FEZ valamikor a jövőben megkapja a folytatását. A játék egyelőre nagyon rejtélyes, hiszem sem dátumot, sem pedig részleteket nem kaptunk, annyi viszont már ismeretes, hogy a program ezúttal elkerüli az Xbox platformot.

Erre a döntésre az a magyarázat, hogy a Microsoft nem teszi lehetővé a független fejlesztők számára a játékok önálló kiadását. A két főt számláló Polytron társalapítója, Phil Fish megfogalmazása szerint a Microsoft lehetetlenné tette, hogy a konzolra fejlesszenek, míg a Sony konzoljára nincs akadálya a bejutásnak.

Az Xbox elkerülése mellett valószínűleg az is közrejátszott, hogy alaposan megromlott a két cég között a kapcsolat. Korábban Phil Fish sérelmezte azt, hogy milyen zárt a Microsoft rendszere, mondván PC-re két hét alatt kijavította volna a játékot bármiféle díj befizetése nélkül. A szóban forgó hiba azóta is megtalálható az Xbox 360-ra írt változatban, de szerencsére csak a játékosok kevesebb mint egy százalékát érinti a dolog. A később megjelent átiratokban (PC, PlayStation 3, PlayStation Vita) már nem volt ilyen gond.  

FEZ 2 -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert