A Police Warfare névre keresztelt program már nyolc hónapja fejlesztés alatt áll az Elastic Games műhelyében, ahol olyan szakemberek dolgoznak, akik a Far Cry 3, a Gears of War, a Crysis, a Crysis 2, az Assassin’s Creed 2 és a Grand Theft Auto 4 elkészítésében vállaltak szerepet. A csapat azonban a munka kellős közepén kifogyott a pénzből, s a közösséghez fordultak, hogy befejezhessék a játékukat: a Kickstarter portálon keresztül 325 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni.

A játékuk stílusa valahol a Battlefield-sorozat és a Szemtől szemben című film között helyezkedik el, az alapfelállás ugyanis az, hogy az egyik csapat a bakrablókat irányítja, míg a másik a Los Angeles-i rendőrség félelmet nem ismerő egységeit. A játék kizárólag multiplayer módot tartalmaz, melyben mindkét oldalon találunk 3-3 kasztot (Assault, Sniper, Support), a maguk erősségeivel és gyengeségeivel, illetve különleges felszerelésekhez is hozzáférünk, például könnygázgránáthoz, sokkolóhoz, helikopterekhez, páncélozott autókhoz és távirányítású robotokhoz. A játékmódok során pedig a klasszikus mókákra lehet számítani, mint például a területfoglalós Warzone, vagy a folyamatos előrenyomulást, a másik oldalon pedig a védekezést megkövetelő Heist Mode.



Aki szeretné támogatni a játékot, az 15 dollárért megkapja a digitális változatot és belépőt a bétatesztelésbe, 25 dollárért az előzőek mellé matricák, képeskönyv és a játék zenéje dukál. Ötven dollárért a játék kézzel fogható kiadása jár, 100 dollár fejébenl pedig már egy negyedik, titkos kaszthoz is hozzájutunk egy olyan különleges felszereléssel, amit a publikum sosem fog megkapni.

Elérve az 500 dollárt már a játék gyűjtői kiadását zsebeljük be, benne kemény fedeles képeskönyvvel, fémdobozzal, három felvarrható SWAT-logóval, valamint egy Police Warfare pólóval, 1000 dollárnál egy általunk tervezett falfirka is megjelenik a játékban, 2500-nál pedig mi magunk is bekerülünk a játékba, valamint egy 1:10 arányú szobrocska is a miénk lesz.

Ötezer dolláros adománnyal meghívót kapunk a játék megjelenését ünneplő partira, ahonnan a digitális verzió öt példányával térhetünk haza, 10.000 dollárnál pedig egy teljes napot együtt tölthetünk egy SWAT-csapattal, megtudva, milyen taktikákat használnak egy bankrablás során, illetve lövöldözhetünk is velük egy kicsit.

Police Warfare Koncepció rajzokPolice Warfare Koncepció rajzokPolice Warfare Koncepció rajzok