Új videósorozatunk indult a YouTube-on hétfőn, mely minden hétköznap új résszel jelentkezve végül öt rövidke epizódban ismerteti a szeptember végén megjelent FIFA 13 legnagyobb újdonságait. Az EA Sports idei fociszimulátora minden képzeletet felülmúlóan jó lett, az EA Canada fejlesztői olyan messzire vándoroltak a technikai kód és a játéktervezés mezején, amennyire az korunkban csak lehetséges. A FIFA 13 minden egyes fillért megér, most pedig lássuk, milyen meglepetések várják a vásárlókat -- a mikrofonnál Chris és Chocho.

1. RÉSZ: KÉPESSÉGJÁTÉKOK

A FIFA 13-ban megjelent Képességjátékok nevű opció a korábbi tréningmód újabb evolúciós fokozatának fogható fel, melyben egyre nehezedő kihívásokat teljesíthetünk. Ezek egyébként a legprofibb FIFA-rajongóknak is tudnak újat mutatni, szóval kössétek fel a fűfoltos gatyát!


2. RÉSZ: ULTIMATE TEAM

A megújult Ultimate Teamben immár komoly licitháborút vívhatunk egy-egy játékosért, mi több, álomcsapatunk felépítését követően öt évadon át küzdhetünk a bajnoki kupáért. Ezzel régi vágyunk vált valóra, mert hát a szezonokat mindenki szereti.


3. RÉSZ: EA SPORTS FOOTBALL CLUB

A FIFA 13 online mód nélkül félkarú óriás, ám ha csatlakozunk az internetre, olyan fociélményben lesz részünk, mint még soha. Automatikusan frissülő statisztikák, katalógus, és persze sok-sok meccs várja az érdeklődőket, sőt, a FIFA 12-ben elért eredményeink is visszaköszönnek az idei felvonásban.


4. RÉSZ: TECHNIKAI ÚJÍTÁSOK

A FIFA 13-ban fejlesztéseken esett át az Impact Engine-nek nevezett fizikai algoritmus, és a mesterséges intelligencia is okosabb, mint eddig bármikor. Megjelent a taktikai szabadrúgás lehetősége, és a grafika is sokkal szebben mutat.


5.RÉSZ: MEGÚJULT IRÁNYÍTÁS

A FIFA 13-at PC-n is könnyű irányítani, hála a precíz egeres célzásnak, mely talán a legpontosabb, ha passzolásról van szó. PS3-on a Move-ot, Xbox 360-on pedig a Kinectet is használhatjuk -- utóbbi különösen vicces lehet néha.



FIFA 13 A PC GURU ELŐFIZETÉS MELLÉ!

Itt a remek alkalom, hogy egy PC Guru előfizetéssel együtt kapuba rúgj egy FIFA 13-at is, lévén egy éves előfizetés mellé, melynek ára már meglévő előfizetés meghosszabbításával 19.990 forint, új előfizetés estén 20.990 forint, most egy PC-s FIFA 13-at mellékelünk. Részletekért, előfizetésért és egyéb ajánlatokért látogassatok el a PC Guru Webshopba!