A Press Play augusztusban arra kérte a játékosokat, hogy szavazzák meg, mi legyen a következő játékuk. A csapat három koncepciót mutatott, amiből végül a Project: Knoxville nevezetű program kerül ki győztesen.

A Project: Knoxville egy külső nézetes, multiplayer akciójáték, amiben egy szadista vetélkedőben vehetünk részt, ahol egyszerre kell együttműködnünk és hátba szúrnunk a velünk tartó, szintén a győzelemét hajtó játékosokat -- lehetséges persze az is, hogy mindenki túlélje a megmérettetést, de ezért félre kell tennünk a kapzsiságunkat és egymást kell segítenünk.

A Press Play dinamikus kapcsolatrendszert, izgalmas, fejlesztésekkel is megtámogatott harcrendszert és változatos pályákat ígér, valamint azt, hogy a közönség is beleszólhat az egyébként nagyjából 20 perces mérkőzések menetébe, illetve azt, hogy a karakterünk halála után is van teendőnk, például a győztesre való fogadással vagy a többiek támogatásával. A tervek szerint cross-platform multiplayer is lesz a PC-re és Xbox One-ra írt változat között.

A csapat szeptember 17-től kezdődően, kéthetente egy élőközvetítést fog tartani, aminek során láthatjuk, hogyan haladnak a munkálatok, így a szemünk előtt válik prototípusból teljes játékká a Project: Knoxville. Az első stream magyar idő szerint délután kettőkor lesz, ezen a linken.