Decemberben szellőztette meg a Quantic Dream, hogy januárban tesznek egy nagy bejelentést. Akkor a rendelkezésünkből álló információk alapján egy Beyond: Two Souls PS4-es változatra vagy egy teljesen új játékra tippeltünk. Nos, lehet, tévedtünk, nem is kicsit, mert a Quantic talán inkább egy régebbi játékához tér vissza: a Fahrenheithez.

A mai nap ugyanis megjelent a neten egy teaser weboldal. Ez ugyan nem árul el semmi konkrétumot – még azt sem, hogy a Quanticnak köze lenne hozzá, bár Franciaországból regisztrálták, a cég székhelye pedig Párizsban van. Jelenleg az oldal csupán azt hirdeti, hogy hét nap múlva lesz valami. Az a valami – már ha ez tényleg a Quantic kreálmánya, és most a buli kedvéért tegyük fel, hogy az – valószínűleg az a bizonyos nagy bejelentés lesz. Na de szedjük csak ízekre azt az oldalt!

A jeges háttér egyértelműen valami hidegre utal, és ugye a csapat játékai közül ezt a kellemetlen hőmérsékletet az Észak-Amerikában Indigo Prophecy címen ismert Fahrenheithez köthetjük a leginkább. Akárcsak az oldal címében szereplő szavak: a chilling feeling. A Fahrenheit mottója mi is volt? „Guilt is a Chilling Feeling” (a bűntudat dermesztő érzés). Az oldal hátterében szereplő szavak mellett sem lehet elmenni, azok ugyanis utalnak a játék sztorijára, ráadásul hasonlóan vannak felvésve, mint az eredeti borítón szereplő szavak.

Szóval mindent összevetve, ez az oldal könnyen reklámozhat egy Fahrenheit PS4-es változatot – a folytatás csak azért nem valószínű, mert a csapat nem híve a folytatásoknak. Azt azonban ismételten hangsúlyozni kell, hogy még a Quantic Dream érintettségére sincs bizonyíték, könnyen lehet az egész egy hoax is. Akárhogy is, örülnétek, ha a Fahrenheit átköltözne PS4-re?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!