Azt tudjuk egy ideje, hogy a Quantic Dream PS4-re is dolgozik, sőt, a Sony E3-as konferenciáján is láttunk egy látványos bemutatót a csapat új technológiájából, ami még a most is lenyűgözőnek számító Beyond: Two Soulst is messze lekörözte. Az azonban nem derült ki, hogy min dolgozik a csapat, és bár a techdemóból le lehetne vonni következtetéseket, fontos tudni, hogy a szintén döbbenetes Kara prezentációból sem lett még igazi játék (báááár, a Heavy Rain meg pont, hogy techdemóból lett játék).

Akármi is legyen a következő nagy dobás, David Cage úgy jellemezte a dolgot a GameInformernek adott interjújában, mint egy teljesen új utat, ami "idegen lesz a brigád eddigi rajongói számára". Ugyanakkor hozzátette, hogy bár meglepő lehet egyeseknek, ők mindig új dolgok bemutatására törekszenek, és ahogy a Fahrenheit is eltért a Heavy Raintől, úgy ez az új projekt is merőben más lesz, mint mondjuk a Beyond: Two Souls. Egyelőre csak egy kisebb csapat dolgozik a játékon, a többiek el vannak foglalva mással -- valószínűleg a Beyond DLC-it hegesztik.

Hogy mit várhatunk? Nehéz megmondani, de a lent látható varázslós techdemó bírt egy olyan tulajdonsággal, amivel eddig egy Quantic Dream játék sem: humorral. Az egész vicces volt, méghozzá nagyon, így szerény személyem arra tippel, hogy a PS4-hez valami komédiát dob össze a tehetséges Cage és csapata. Ti mit gondoltok?