„Ahogy felfedeztük a PS4 képességeit, új ötleteink születtek, és nagyon keményen dolgoztunk, hogy beillesszük őket a Beyond motorjába.” – mondta a Destructoidnak adott interjújában Guillaume de Fondaumiere, Quantic Dream társalapító. A Beyond: Two Souls (adatlapunkon) hegesztésével foglalkozó csapat aligazgatója szerint a Playstation 4 nagy előrelépés a PS3-hoz képest.

A brigád híres arról, hogy mindent megtesz a valós arcokért, mimikáért. David Cage -- a fejlesztőcég vezére és szintén alapítója -- demója, amelyben egy Jerry Seinfeld / Christopher Lee hasonmással prezentálta lehetőségeiket, önmagában is lenyűgöző, már-már fotorealisztikus képet és teljesen életszerű mimikát mutatott. Ennek ellenére de Fondaumiere azért érzi, hogy a PS4-gyel sem lesznek végtelenek a lehetőségeik.

„Megvannak a korlátai a PS3-nak, és lesznek korlátai a PS4-nek is. De a Playstation 4-nél ezek olyasmik, amik a PC-nél is megjelennek majd egy vagy két év múlva.”

A Beyond: Two Souls, amelyről a múlt hónapban több részlet is kiderült, még nagyon messze van, október 8-án jelenik meg, PS3-exkluzívként. A Quantic Dream dolgozik egy PS4-es projekten is, de ennek bejelentése minden bizonnyal a jövő zenéje.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!