A ReCore élvezhetőségét megnehezítő, rendkívül hosszú töltőképernyők hamarosan már nem fogják kényszerű kávészünetre küldeni a játékosokat. A töltési idők hosszát egy huszárvágással fogja megrövidíteni a váratlanul bejelentett frissítés, ami még ezen a héten kiadásra kerül.

A frissítés azért erre a problémára koncentrál leginkább, mert a játékosok ezt a problémát nehezményezték a legjobban. Azért azt is valljuk be, hogy háttérben állhat az is, hogy ezt sokkal egyszerűbb kijavítani, mint a játék koncepciójából fakadó, jóval mélyebbre nyúló hibákat.

A ReCore hivatalos oldalán olvasható bejegyzés szerint a fejlesztők örömmel meghallgatják a rajongók véleményét, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy eleget tegyenek a kívánságaiknak, ez a frissítés ennek lesz az első lépése.

A töltési idők rövidüléséről nem írtak pontos adatokat, de azt megemlítették, hogy a nagyobb területeket megelőző töltőképernyők továbbra is viszonylag sokáig tarthatnak majd, mivel ilyenkor több tartalmat kell betöltenie a játéknak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!