• Nem Xbox One-exkluzív a ReCore
  • Windows 10 PC-kre is megjelenik
  • A premier valamikor 2016-ban lesz

Az Inafune Keidzsi (Mega Man) által vezetett Comcept és a Metroid Prime-ot fejlesztő Retro Studiosból kivált Armature (Batman: Arkham Origins Blackgate) közös projektje, a ReCore, az eddigi információkkal szemben mégsem egy Xbox One-exkluzív cím lesz, hanem Windows 10 PC-kre is meg fog jelenni.

A Microsoft tegnap, egy blogbejegyzésben ismertette, milyen játékok jönnek 2016-ban Windows 10 és Xbox platformokra, ebben a listában pedig, a Fable Legends, a Sea of Thieves, a Gigantic és a Killer Instinct: Season 3 társaságában a ReCore is ott szerepelt, mint multiplatform cím.

A ReCore tavaly, az E3 során mutatkozott be, de azóta nem sok minden derült ki. Annyit tudunk, hogy egy akció-kalandjátékot kapunk, ami egy olyan világban ejt le, ahol a robotok vették át az uralmat. A főszereplőnk az utolsó ember, aki barátságos robot-társak segítségével veszi fel a harcot egy rejtélyes, és dinamikusan változó világban. A történetet a korábban a Halo sorozattal illetve a Destinyvel foglalkozó Joseph Staten írta. Megjelenés: valamikor 2016-ban.