Nem sokkal a meglehetősen sikeres Resident Evil 7 megjelenése után jött ki az első DLC pakk, a Banned Footage Vol. 1, most pedig megérkezett a következő, a Banned Footage Volume 2, amely három új fejezettel egészíti ki ezt a remek játékot.

A 21 címet viselő fejezetben Lucas Baker egy őrült játékában vehetünk részt, a Daughtersben megismerhetjük a még normális életet élő Baker-családot, az Extra Mode – Jack’s 55th Birthdayben pedig az idővel versenyt futva kell etetnünk Jack barátunkat, a leírás szerint komikus keretek között.

Mint látható, az első két DLC-fejezet az, ami érdemben hozzáad a Resident Evil 7 történetéhez, míg a Jack-etetés hivatalosan sem része a sztorinak, csak egy mókásnak szánt, egyáltalán nem komolyan vett kiegészítő, ami még a VR-t sem támogatja.

A Banned Footage Volume 2 15 dollárért vásárolható meg, és természetesen a Volume 1-hez és az eddig még nem leleplezett harmadik DLC-hez hasonlóan része a 30 dolláros Season Passnak. Egyelőre csak PS4-re érhető el, de február 21-én PC-re és PS4-re is megérkezik.