A Resident Evil-filmek készítője Monster Hunter-mozit akar

A Monster Hunter sorozat egy japán szerepjáték-széria, melyben hatalmas szörnyeket kell levadásznunk gigantikus méretű pályákon. Mindenféle verzió kijött már belőle, így a részletes ismertetésről inkább eltekintünk. A lényeg, hogy a látványos boss-harcokra kihegyezett programok Japánban és az USA-ban egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek.

Nos, úgy tűnik, hogy ez a siker korunk egyik legismertebb játék-film készítőjének érdeklődését is felkeltette, ugyanis a Resident Evil-mozik rendezője, Paul W.S. Anderson a Cinema Todaynek adott interjújában elárulta: bizony komoly tervei vannak a Capcom franchise-ával. Sokat nem mondott, csak annyit, hogy beleszeretett a sorozatba és kezdeményezte a filmátirat elkészítését -- erre egyébként csak a Resident Evil sorozat befejezése után kerülne sor, mely elvileg a most mozikba kerülő, ötödik felvonással esélyes, hogy véget ér.

Egy Monster Hunter film végül is nem rossz ötlet, lehetne belőle látványos fantasy akciófilmet forgatni, csak épp Mr. Anderson nem biztos, hogy megbízható módon bánna a licenccel. Olvassa ezt valaki a Capcomnál? Jól gondolják meg! Addig is tessék művelődni és elolvasni a PC Guru által összeállított öt legrosszabb játékadaptációról készült listát.