• A Sony elvesztette a Bloodborne nevet
  • Elfelejtették meghosszabbítani
  • Természetesen könnyen vissza tudják szerezni
  • A Bloodborne ma jelent meg az Egyesült Államokban
Webshop ajánló
Bloodborne
  • PS4

A Sony már megint megfeledkezett meghosszabbítani egy játékának névfoglalását, de ezúttal nem a The Last Guardian címet kell visszaszerezni, hanem egy aktív játékról van szó, mégpedig az Egyesült Államokban frissen megjelent Bloodborne-ról. Úgy bizony, a Sony elfelejtette meghosszabbítani a foglalást, így most vissza kell szerezniük. A Bloodborne mellett még a No Heroes Allowed: No Puzzles Either!, a How Games Were Made To Sound, a Kill Strain és a Guns Up! neveket is elvesztették.

Ez az egész mizéria egyébként úgy néz ki, hogy minden hat hónapban meg kell hosszabbítani a nevet, ha a tulajdonos nem bizonyította, hogy azt tényleg használja. A hosszabbítást ötször lehet kérni, de ezen túl is van lehetőség újra birtokba venni a nevet. Ebben az esetben például semmilyen gond nem lesz, hiszen van egy kész, boltokban lévő termék bizonyítékként, de a többi érintett játék címét is simán visszaszerezheti a Sony.

Az adminisztratív hiba gyökere Kiphanie Radford, aki már 2014 óta nem dolgozik a Sonynál, és úgy látszik senki sem vette át a feladatát. Ezért is fordulhatott elő, hogy az év elején, már másodszor került ki a cég kezéből a The Last Guardian név.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!