A Square bemutatta új játékaitA Front Mission Evolved a Square körökre osztott stratégiai játéka, a Front Mission oldalhajtása. A játék univerzuma természetesen változatlan maradt, azonban a játékmenet jócskán megváltozott, ezúttal ugyanis egy külső nézetes akciójáték készül, melynek főszerepében a Wanzernek nevezett hatalmas lépegetők állnak.

A történet szerint a civilizáció az űr sötétjének meghódításába kezdett, ám vannak országok, amelyek hamarabb szeretnének eljutni oda, így elkezdődik verseny. Eközben a felszínen, az országhatárok mentén egyre több csata alakul ki, amik hosszútávon egy világháború veszélyével fenyegetnek. A szólista kampány során ezekben a harcokban játszunk majd aktív szerepet, de egy multiplayer módban is kipróbálhatjuk magunkat a PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készülő játékban.



A Square bemutatta új játékaitA futurisztikus csatákat bemutató FME-vel szemben a NIER azonban már sokkal emberközelibb lesz, hiszen a Cavia fejlesztésében álló akció-kalandjátékban a Nier nevű harcost alakítva megpróbáljuk megmenteni a lányunkat, akit megfertőzött a halálos BlackSrawl vírus. Kalandjaink során egy romokban álló világban kell megtalálnunk az ellenszert, ám a rengeteg mitikus szörny nem könnyíti meg a dolgunkat — szerencsére számos varázslat és fegyver áll a rendelkezésünkre, amikkel könnyebben érhetjük el a célunk.

A NIER valamikor 2010-ben fog megjelenni új generációs konzolokra.