A Square Enix idén is elkészítette a Comic Con exkluzív Batman figuráját, ami a Play Arts Kai termékvonalat gyarapítja tovább. Tavaly a Batman: Arkham Knight volt a főszereplő, idén pedig az a Denevér, akit Ben Affleck alakított az Igazság hajnala című filmben.

A gyönyörűen kidolgozott dísz tekintélyes méretekkel is rendelkezik: 25,4 cm magas, 17,78 cm széles és 12,7 cm mély, és ahogy a Square Enixtől megszokhattuk, a Batman által használt különböző kiegészítőket is megkapja a vásárló, a Denevérember kezeit pedig cserélni lehet. A minőséget azonban meg kell fizetni: ez lesz a Square Enix legdrágábban árult figurája az eddigi felhozatalból (Batman, Batgirl, Batman Spartan Warrior, Arkham Knight, Nomura's Batman, Nomura's Batgirl): 150 dollárt kell érte kifizetni. 

A kollekció mindösszesen 1000 darab figurát tartalmaz, amit vagy a Square Enix online boltjában lehet megvásárolni (ez esetben a szállításra csak augusztusban kerül sor), vagy pedig a Comic Conon lehet majd hozzájutni. Többfajta verzió kapható, köztük egy fekete-fehér, amit a rajongók már régóta kértek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!