Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Valve és a Twitch is felszólalt a szerencsejáték oldalakat működtető játékosok ellen, a szavakat most tett követte, a Valve szám szerint 23 oldal üzemeltetőjének küldte ki a következő levelet:

„Tudomásunkra jutott, hogy az egyik, alábbi listán felsorolt oldalt üzemelteti. A Steam fiókját használja ennek az üzleti tevékenységnek a lebonyolítására. A Steam használatát a Steam Subscriber Agreement (SSA) szabályozza. Az SSA értelmében a licenc a Steam és a Steam szolgáltatások kizárólag magán, nem üzleti jellegű felhasználására jogosítja fel. Az Ön Steam fiókjának üzleti célú felhasználása nem engedélyezett és sérti az SSA-ban foglaltakat. Azonnali hatállyal függessze fel a Steam fiókjának további üzleti célú felhasználását. Ha ezt nem teszi meg tíz napon belül, a Valve minden lehetséges módon orvosolni fogja a problémát, beleértve a fiókok korlátlan felfüggesztését is”

Ezzel gyakorlatilag egy időben a Twitch is megkezdte az ügybe keveredett csatornák szanálását, PhantomL0rd streamjeit már hiába keresik az érdeklődők. Ez bizony komolyan hangzik, úgyhogy kérem még most tegyék meg tétjeiket, mert a bazár hamarosan bezár.

cs-go-gameover.jpg